Hardware Wii Mote will not connect

DonnyKD

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 3, 2012
Messages
351
Trophies
0
XP
171
Country
United States
So I got out of this one game, turned the Wii off, put in another game, and booted the Wii up again. Now, here's the problem: My Wii Remote won't sync at all.

Here's the symptoms:

1) The Wii Mote flashes for one second when I press a button. Normally, it would flash for 2 or 3 seconds. It would also do this on the System Menu, but not the Homebrew Channel.

2) It will not connect to the Wii at all. Neither will the second remote.

Anything wrong?
 

Anon10W1z

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 18, 2012
Messages
1,112
Trophies
0
Location
Somewhere over the rainbow
XP
174
Country
United States
So I got out of this one game, turned the Wii off, put in another game, and booted the Wii up again. Now, here's the problem: My Wii Remote won't sync at all.

Here's the symptoms:

1) The Wii Mote flashes for one second when I press a button. Normally, it would flash for 2 or 3 seconds. It would also do this on the System Menu, but not the Homebrew Channel.

2) It will not connect to the Wii at all. Neither will the second remote.

Anything wrong?
Unplug and replug in Wii.
 

DonnyKD

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Feb 3, 2012
Messages
351
Trophies
0
XP
171
Country
United States
So I got out of this one game, turned the Wii off, put in another game, and booted the Wii up again. Now, here's the problem: My Wii Remote won't sync at all.

Here's the symptoms:

1) The Wii Mote flashes for one second when I press a button. Normally, it would flash for 2 or 3 seconds. It would also do this on the System Menu, but not the Homebrew Channel.

2) It will not connect to the Wii at all. Neither will the second remote.

Anything wrong?
Unplug and replug in Wii.

I already got it solved, man.
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    UnpredictableEnigma @ UnpredictableEnigma: i bet that's a pretty "slick" deal you got.