Wii Menu 4.0 won't let my copy saves...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by DJPlace, Jun 10, 2009.

Jun 10, 2009
  1. DJPlace
    OP

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,486
    Country:
    United States
    and when i do the reboot option it does jack crap... it will not let me copy those action replay saves... it says some data is not copyed and when i start the game it ask for save data... can someone please tell me if there's a different program... ty for your time.
     
  2. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,359
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    lol nice sig, shame you dont stick to your own rule.

    and to answer your question, i dont know what would cause that, but i get it on one channel when trying to copy it from SD card to wii. like from the SD menu to the wii i mean.

    it should let me anyways, but still says some data could not be copied.

    so i dont know, i've never found a work around for it.
     
  3. DJPlace
    OP

    Member DJPlace P!ssed OFF Pyscho of GBA!!

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    4,486
    Country:
    United States
    man sorry i did not mean to make 3 topics downloading torrents well the mods can erase them... i'll just see and what happens...
     
  4. mikeyt1998

    Member mikeyt1998 YouTube Glitcher

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    1,359
    Location:
    Dalton-in-furness, north west
    Country:
    United Kingdom
    to be honest, i reckon the problem isnt with the preloader hack, but the save itself.

    s'the only thing i can think of because the channel i was using was a custom one lol a SNES one by troy the zombie, but all the rest of his channels worked fine for copying/ moving lol
     

Share This Page