wii and mote acting weird today...

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by sphere9, Jan 6, 2008.

Jan 6, 2008
  1. sphere9
    OP

    Member sphere9 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    463
    Country:
    Australia
    first problem was when i was plugging my nunchuk in, the wiimote started vibrating and wouldn't stop until i turned the wii off!

    2nd problem was with quitting the internet channel, it just hung at a black screen... i had to pull the power out to get it turn off,

    third problem, my wiimote does nothing but display flashing lights and won't sync!


    whats going on!?
     
  2. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    Nintendo suggests lightly hitting your remote on the side if it isn't functioning properly.
    You may have to resync your Wiimote to your Wii.

    I'd contact Nintendo about the black screen problem.
     
  3. sphere9
    OP

    Member sphere9 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    463
    Country:
    Australia
    i fixed the wiimote by unplugging the wii for a few minutes :/
     
  4. arctic_flame

    Member arctic_flame GBAtemp ATMEGA8 Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,840
    Location:
    England land
    Country:
    United Kingdom
    2nd Problem, there is no problem, it happens, deal with it.
    3rd problem, either re-sync it or wait for the flashing lights to stop for 5 seconds and try again.

    What's going on is you're not keeping a cool head and thinking logically.
     
  5. sphere9
    OP

    Member sphere9 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    463
    Country:
    Australia
    problem with the 3rd issue is that re-syncing wasn't working, it was only until i had the system unplugged for awhile that it fixed.
     

Share This Page