Wii #1509 - Metroid Prime Trilogy (Europe)

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Chanser, Sep 3, 2009.

Sep 3, 2009
  1. Chanser
    OP

    Member Chanser :o

    Joined:
    Jun 27, 2006
    Messages:
    1,648
    Country:
    Macau
    ^^wiirelease-2901^^
     


  2. SunRisesInTheEas

    Newcomer SunRisesInTheEas Member

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    Germany
    Finally a PAL release! I guess we have to alt.dol here as well.
    Also: FIRST ^^
     
  3. Vidboy10

    Member Vidboy10 Tsardom

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    2,617
    Location:
    Vancouver, B.C
    Country:
    Canada
    They really need to change that box or ill rage like a mad man.
     
  4. Master Mo

    Member Master Mo F.R.E.E.

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    2,176
    Location:
    Man Mo Temple
    Country:
    Germany
    I really don`t like that box-art as well and I don`t get, why they don`t use the Samus Logo any more... Prime 1 and 2 still had the Logo behind the Metroid-writing but Prime 3 and Other M don`t have it any more.
     
  5. BlueSteel

    Newcomer BlueSteel Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Sweden
    Same layerbreak as the NTSC version?
     
  6. adzix

    Member adzix GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2006
    Messages:
    263
    Country:
    Austria
    @BlueSteel: yes
     
  7. florian

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France
    what the number layerbreak ?

    thanks [​IMG]
     
  8. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    Layer break is 2084960 and it should be the same for all dual layer Wii games.

    I've been looking forward to playing this. Unfortunately, I bought the wrong DVD's (turns out DVD-R DL doesn't work with layer break) so I'll have to use USB loader...
     
  9. Twid

    Newcomer Twid Advanced Member

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    99
    Country:
    France
    I though it doesn't work on USB loader since cIOS rev14 has problem with DL !?
     
  10. ConJ

    Member ConJ The Toker

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    918
    Location:
    Glastonbury
    Country:
    United Kingdom
    1, and 2 work, but 3 has glitches.
     
  11. BlueSteel

    Newcomer BlueSteel Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Sweden
    That's good to hear; if MP3 does not work we can just use the standalone version. Main thing is that MP1+2 work properly. How did you load the game when you had problems with MP3? I mean, did you use a loader or a chip?
     
  12. Cyan

    Global Moderator Cyan GBATemp's lurking knight

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    16,455
    Location:
    Engine room, learning
    Country:
    France
    If cIOS14 is the problem, don't use cIOS14 ! problem solved.
    Why everyone persist on playing it on cIO14 anyway ? install cIOS rev10 or 13a, and MP3 will be working fine.
     
  13. florian

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France
    Tested on my Wii PAL in 4.1E with wiikey 1.9S the game launch fine without reboot and i have burn with IMGBURN and my burner NEC on DVDR+ DL VERBATIM with the layerbreak 2084960 [​IMG] Just a question the DUAL LAYER media DVDR+DL VERBATIM broken the Wii no i think ?
     
  14. slazor

    Newcomer slazor Member

    Joined:
    Sep 13, 2006
    Messages:
    21
    Location:
    Stockholm
    Country:
    Sweden
    Picking up my order when it get released tomorrow [​IMG]
     
  15. Twid

    Newcomer Twid Advanced Member

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    99
    Country:
    France
    MULTI5 ?
     
  16. florian

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France

    yes mate french language for me [​IMG]
     
  17. hankarlo

    Newcomer hankarlo Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    40
    Country:
    Ireland
    Great to c the PAL release is finally here. I just tested it out, it loaded form the disk channel with no problems, all 3 games load without any issues on my v3.2e D2Pro system. Any one tried it on USB Loader GX?
     
  18. Yuuko

    Newcomer Yuuko Member

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    32
    Country:
    France
    Anyone tried to brun it on a Mac ?
     
  19. BlueSteel

    Newcomer BlueSteel Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Sweden
    Okay, burned to a Verbatim DVD+R DL. Works perfectly with WiiKey 2, but I have only tested MP1 so ar.
     
  20. nicky041192

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    is there a way to remove mp3 so i can burn it on a 4,7 gb dvd? do you still need to use alt.dol while using th disc?
     

Share This Page