Why does this keep happening to Pokesav? It's really annoying.

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by CaptainZef, Oct 9, 2010.

  1. CaptainZef
    OP

    Newcomer CaptainZef Advanced Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    96
    Country:
    Canada
    [​IMG]
    Yeah. Someone please help. This pisses me off.
     
  2. Langin

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    Name of pokemon is to long.
     
  3. Mantis41

    Member Mantis41 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Jun 3, 2009
    Messages:
    1,853
    Location:
    earth
    Country:
    United States
    I find when running this tyoe of app under XP updating .NET usually helps.
    Go to windows update. Choose custom and update your .NET framework. Thre should be 3 versions.
     
  4. metalmouth647

    Member metalmouth647 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    106
    Country:
    United States
    either you need to update .NET framework like he said or your computer is really bad.
     
  5. Bond697

    Member Bond697 Dies, died, will die.

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    353
    Location:
    CT
    Country:
    United States

    not true, it's happened to me a few times in win7 with the latest .net 4.0 and a quad core w/ 8gb of memory. pokesav doesn't use much in terms of resources.
     
  6. YayMii

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,882
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    You have an 11-letter name on your Pokémon. The game's limit is 10.
     
  7. Bond697

    Member Bond697 Dies, died, will die.

    Joined:
    Jun 7, 2009
    Messages:
    353
    Location:
    CT
    Country:
    United States
    yep, you can only use the first 10. if try to do 11, the name goes blank when you get back into the game. pokesav shouldn't die because of it, though.
     

Share This Page