When I try to update the update just cancels

Discussion in 'Acekard' started by SuperTrever, Jul 22, 2011.

Jul 22, 2011
  1. SuperTrever
    OP

    Member SuperTrever GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    When I go to update my Acekard 2i and there's the blue screen, that tells you to push start to proceed or any other button to cancel, it just tells me at the bottom that the update was canceled and to reboot my DS. I made sure that I have the one that updates from the DSi (which is what I have) and I even tried to redownload the update and I still get the same thing. I'm on AKAIO 1.8.7. I also tried formatting my SD card and it still does the same thing...
     
  2. zhuzhuchina

    Member zhuzhuchina GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    537
    Location:
    Shanghai
    Country:
    China
    check if your aki is real or not, i updated thousands of aki and never get this problem on real aki
     
  3. SuperTrever
    OP

    Member SuperTrever GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    Updater told me what revision my Acekard was though. Would it still do that for a fake cart? And I've updated it many times before. Could it be because I bricked my Acekard last time I updated it like this and had to reflash it?
     
  4. SuperTrever
    OP

    Member SuperTrever GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    Bump. Sorry this is important to me>.
     
  5. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,900
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    Use the non-AKAIO firmware from the Acekard website temporarily to run the update file. It should work then. Afterwards, switch back to AKAIO to play your games.

    Edit: Here's the link to the old firmware.
     
  6. SuperTrever
    OP

    Member SuperTrever GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    Thank you! It didn't let me upate from the older firmware but right after I put on the AKAIO it worked and updated(:
     

Share This Page