weird page shows up

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by pitman, Apr 12, 2010.

Apr 12, 2010

weird page shows up by pitman at 3:18 AM (1,198 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. pitman
    OP

    Member pitman Addicted to Magical Girls

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Messages:
    1,080
    Location:
    Where rockets don't fall.
    Country:
    Israel
    Whenever I click on any link within the site I get this:
    [​IMG]
    then I immediately reload and everything is fine.

    Any idea what is causing this (it started yesterday IIRC)
     
  2. TemperPro

    Newcomer TemperPro Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2010
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    Have you tryed using a different web browser??
     
  3. Jemlee

    Member Jemlee GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    237
    Location:
    Arwing
    Country:
    Japan
    Try clearing all history as well as cookies and dns cache.

    Hope it helps.
     
  4. arecus2000

    Member arecus2000 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    117
    Location:
    India
    Country:
    India
    GBAtemp works for me on Mozzila, does this happen on every page?
     
  5. Danny600kill

    Member Danny600kill xD

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    1,664
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    He said that if he reloads it is fine
     
  6. arecus2000

    Member arecus2000 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    117
    Location:
    India
    Country:
    India
    I've editted it after I read it again.
     
  7. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    It's giving you the headers as well, I'd remove that image since it displays cookie data somebody might possibly use to log into your account.

    Anyways no clue why the forum would display header data, it's something to do with your browser. What extensions?
     

Share This Page