WarioWare D.I.Y. Save Issue Discussion

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Achilles, Mar 19, 2010.

Mar 19, 2010
  1. Achilles
    OP

    Member Achilles GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 28, 2005
    Messages:
    160
    Country:
    United States
    Anyone had any luck getting WarioWare D.I.Y. to successfully save on their cart? If so, what cart, patches, firmware revision, etc.

    I've been unsuccessful on my AK2i using AKAIO 1.6.1 - even manually setting the save size to 256mbit.

    Anyone else have anything to report?
     
  2. Overlord Nadrian

    Banned Overlord Nadrian Banned

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    6,671
    Location:
    Riviera
    Country:
    Belgium
    DSonei works like a charm, as always [​IMG]
     
  3. House Spider

    Banned House Spider In the GBAtemp attic.

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    1,282
    Location:
    Dundalk
    Country:
    Ireland
    Patch Mode or Clean Mode?
     
  4. Xoo00o0o0o

    Member Xoo00o0o0o Xoo00o0o0o is in the house

    Joined:
    Apr 23, 2009
    Messages:
    796
    Location:
    Dallas, TX
    Country:
    United States
    Exactly... noobish R4's
     

Share This Page