VC loader?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Muyfa666, Mar 22, 2009.

Mar 22, 2009

VC loader? by Muyfa666 at 8:15 PM (1,422 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Muyfa666
    OP

    Member Muyfa666 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    366
    Country:
    Sweden
    I've been trying to get NTSC-U VC titles to run @ 60hz on my PAL Wii all day, with little success.

    The only thing that actually work is when I use AnyRegion Changer and change the video to NTSC.

    Then all my USA VC titles work fine, and my USA backups also loads fine. Too bad my original and backup PAL games won't run. Meh!

    So: I'd rather have PAL as my video mode, and I load my USA backups with SoftChip.

    Is there some kind of loader that lets you change video mode temporary?

    Or is it possible to force VC titles to run in 60hz?

    Anyone, pls give me some advice. Tnx.
     
  2. Dark_anth

    Banned Dark_anth Banned

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    243
    Country:
    United States
    use softmii... its anyregions everything including VC [​IMG]
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Maybe we need a new tutorial to teach how to search
    The problem is that you would have to search it first to find it...
     
  4. Muyfa666
    OP

    Member Muyfa666 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    366
    Country:
    Sweden
    I have a modchip. I shouldn't use Softmii with a modchip right?
     
  5. Puma

    Member Puma GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    316
    Country:
    United States
    SoftMii works along side with modchips fine.
     
  6. Muyfa666
    OP

    Member Muyfa666 GBAtemp Fan

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    366
    Country:
    Sweden
    Sounds good enough.

    But what parts of the Softmii package should I avoid (if any)? Seems like there are lots of cIOS and stuff that I shouldn't need with a modchip.
     

Share This Page