US SSBB, Ealry PAL Wii, WiiKey 1.9s update

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by moddinfootball, Mar 27, 2008.

Mar 27, 2008
  1. moddinfootball
    OP

    Newcomer moddinfootball Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    SSBB plays sound but no picture. I ran the 1.3 config. Region override is 'ON'.
    Any thoughts?
     
  2. moddinfootball
    OP

    Newcomer moddinfootball Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    Oh yeah it's an original US copy, and it prompted for a system update when it was first loaded.
     
  3. Lloyd14

    Member Lloyd14 GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    223
    Location:
    Iselia
    Country:
    Netherlands
    Check your scart cable it happens to me al lot to.
     
  4. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    set wii 50HZ
    turn off deflicker in options
    set it back to 60hz
    wait 1 min for ssbb to load (usually less, its just the wii safety/loading screen)
    should boot as normal now
     
  5. moddinfootball
    OP

    Newcomer moddinfootball Newbie

    Joined:
    Mar 27, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    Couldn't locate a deflicker option, but I switched to 50 and rebooted. A friend's copied Japanese version is running. Will try 60 once I can pry the controls out out my kids hands.
    Thanks
     

Share This Page