Tried updating and now games wont load

Discussion in 'Acekard' started by BabyLP315, Oct 28, 2010.

Oct 28, 2010
  1. BabyLP315
    OP

    Newcomer BabyLP315 Newbie

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    Ok, I was following the noob link i had saved. I had the alex rider storm rider icon and everything. Then I went to go test out super scribblenauts. It was taking a long time to load (acekard background was still up) and I shut it off! I know i know i know. Well when I turned it on it shows me the acekard skin I have but no folders, no icons are loading at all. I went and formatted my card and put a my backuped files back on and its still having the same problem. I thought I was doing everything right and hate how this takes me hours to do, I'm sure you guys do it in seconds. Anyway any help would be appreciated. [​IMG]
     
  2. BabyLP315
    OP

    Newcomer BabyLP315 Newbie

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    any links that might help will be appreciated too please
     
  3. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco
  4. BabyLP315
    OP

    Newcomer BabyLP315 Newbie

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    omg i got it i made an idiotic mistake. Sorry for the bother and thanks for the links! I got it working again. AGAIN SOOOO SORRY FOR THE BOTHER (=
     
  5. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    What was the idiotic mistake you made? I'm curious because I need a good laugh to wake me up.
     

Share This Page