Toshiba Laptop: Video Help

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by MissingNo._, Jul 7, 2009.

Jul 7, 2009
  1. MissingNo._
    OP

    Member MissingNo._ aka MissingNoL

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    748
    Location:
    Greater Bay Area, California
    Country:
    United States
    I installed a Henevo Touchpad Driver today. I didn't like it so I uninstalled it. But for some reason it unistalled most of my other drivers. I restarted it and it installed all of the drivers but one: the video driver. I can still see but I cannot change my resolution. Its stuck at crappy 1024x768 when it should be bigger (can't remember size). It also uninstalled OpenGL and some of my internet settings. I have taken care of everything but the video. I have searched on the Toshiba website for the solution but I cannot find it.

    PLEASE HELP ME! IN FIVE DAYS I WILL HAVE THE SOLUTION FIXED (A VISIT TO A FRIEND OF MINE) BUT I CANNOT WAIT!
     
  2. Wabsta

    Member Wabsta you fight like a dairy farmer

    Joined:
    Apr 25, 2008
    Messages:
    2,485
    Location:
    SCUMM Bar
    Country:
    Netherlands
    Wow, how the hell did you managed to do that?
    Whatever, could you tell me the type of your toshiba laptop? (example: Satelite L300)
     
  3. Elritha

    Member Elritha GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    2,037
    Country:
    Canada
    The Toshiba site should have video drivers for your laptop. Find out the exact model of your laptop and try. If that doesn't work google the model name of your laptop, you are bound to find something.
     
  4. MissingNo._
    OP

    Member MissingNo._ aka MissingNoL

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    748
    Location:
    Greater Bay Area, California
    Country:
    United States
    I have checked. They have drivers, but not video drivers. I don't see an excuse for why they don't have video drivers on the site, as it is the most crucial component of computers.

    I tried using System Restore but I installed and unistalled too much stuff and now the last point I can restore to is the point that I uninstalled it.
     
  5. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    I just checked and apparently you have an Intel GMA X3100. Go to Intel's website and get the drivers for it.
     
  6. MissingNo._
    OP

    Member MissingNo._ aka MissingNoL

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    748
    Location:
    Greater Bay Area, California
    Country:
    United States
    Maybe you confused it?
     
  7. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    I typed the model number into google and found a review that listed the specs.

    Also

    http://downloadcenter.intel.com/Product_Se...amp;x=0&y=0
     
  8. MissingNo._
    OP

    Member MissingNo._ aka MissingNoL

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    748
    Location:
    Greater Bay Area, California
    Country:
    United States
    Thank you all for all your help!

    I'm trying it now. I will post if it does not work.
     

Share This Page