Tony Hawk Games & Soft Reset

Discussion in 'EZ-Flash' started by dreadyz, Sep 14, 2007.

Sep 14, 2007

Tony Hawk Games & Soft Reset by dreadyz at 3:56 PM (635 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. dreadyz
    OP

    Member dreadyz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    115
    Location:
    France
    Country:
    France
    I always accidentally soft reset everytime I play these games & it's very annoying. I also had the same problem with American Skateland on my R4, but luckily I solved the problem by disabling the soft reset. IS there a way to do this on the EZ-IV?
     
  2. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    I think you have to choose soft reset when patching the game, right?
     
  3. dreadyz
    OP

    Member dreadyz GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    115
    Location:
    France
    Country:
    France
    I think that it's a part of the firmware & that I'd have to use an older version without the soft reset. I don't want to do that though. I'm actually thinking that it's probably just my technique.... I'm getting a little carried away & hitting too many buttons.
     

Share This Page