test

Discussion in 'Wii - Hacking' started by ketufe, Oct 27, 2009.

Oct 27, 2009

test by ketufe at 9:04 AM (957 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. ketufe
    OP

    Member ketufe GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    120
    Location:
    france
    Country:
    France
    Hello
    When the wii is brick we can went into the menu by resting(supporting) + and - to make one put has in the daytime and to begin again the hack
    Somebody can try?

    Mode maintenance by pressing on buttons + and-, and by resting on A in the starting up.

    The translation is not very good but you can make work your head
     
  2. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    1) We know about maintenance mode and it doesn't work in my cases

    2) Be a bit more creative with topic titles

    3) If your translation is bad, post your original text too [​IMG]
     
  3. ketufe
    OP

    Member ketufe GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    120
    Location:
    france
    Country:
    France
    The title it is not a problem the problem it is to find solutions for those who have brick




    le titre ce n'est pas un problème
    le problème c'est de trouver des solutions pour ceux qui ont brické
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Nous avons trouvé quelques solutions pour ce probème (Preloader ou Bootmii installé comme Boot2)
    Je doute qu'il y a d'autres solutions.


    We already have some solutions for this problem (Preloader or Bootmii as Boot2)
    I doubt that there are other solutions.
     
  5. Riicky

    Member Riicky GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 15, 2009
    Messages:
    607
    Location:
    Reading,Pennsylvania
    Country:
    United States
    Quel est exactement votre situation brique? Est-ce votre logiciel Wii-modded? Hardmodded? combinaison des deux?

    what exactly is your brick situation? Is your Wii soft-modded? Hardmodded? combination of both?
     
  6. ketufe
    OP

    Member ketufe GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    120
    Location:
    france
    Country:
    France
    I have no problem I am in 4.1 E bootmii boot 2
    I just look for solutions for those who have a brick
    Thank you



    moi je n'ai pas de problème je suis en 4.1 E bootmii en boot 2

    je cherche juste des solutions pour ceux qui ont un brick

    merci
     

Share This Page