Confirmed Tab icon live update badge doesn't work anymore

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by smileyhead, Mar 13, 2019.

  1. smileyhead
    OP

    smileyhead Yes.

    Member
    16
    Aug 31, 2015
    Hungary
    Budakeszi, Hungary
    Even though I have Live Update Display Options set to Both, the numbered badge in the tab icon doesn't appear anymore.
    Browser: Chrome Beta 73.0.3683.67 64-bit

    upload_2019-3-13_15-4-48. upload_2019-3-13_15-4-59. upload_2019-3-13_15-5-19.
     
    Illuminaticy and Seriel like this.
  2. Seriel

    Seriel Watching the days pass by

    Member
    11
    GBAtemp Patron
    Seriel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Aug 18, 2015
    United Kingdom
    Wales, UK
    Same thing for me on Firefox Dev Edition 67.0b1.
     
    NoNAND and smileyhead like this.
  3. Extrasklep

    Extrasklep GBAtemp Fan

    Member
    5
    Aug 24, 2017
    Poland
    Browser’s Castle
    I have this problem too and sometimes not all profile pictures load
     
    smileyhead and Seriel like this.
  4. Tom Bombadildo

    Tom Bombadildo G'nome

    pip Contributor
    21
    GBAtemp Patron
    Tom Bombadildo is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Jul 11, 2009
    United States
    I forgot
    Looks like some recent browser updates possibly broke the favicon, I updated Chrome on my desktop to 73.0.3683.75 and now the favicon no longer updates, whereas on my laptop Chrome is at 72.0.3626.121 and it works just fine.
     
    smileyhead and Seriel like this.
  5. shaunj66

    shaunj66 Administrator

    Administrator
    19
    Oct 24, 2002
    United Kingdom
    South England
    We're looking into this.
     
    NoNAND and smileyhead like this.
  6. sarkwalvein

    sarkwalvein There's hope for a Xenosaga port.

    Member
    18
    GBAtemp Patron
    sarkwalvein is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    Jun 29, 2007
    Germany
    Niedersachsen
    So it wasn't working since more than two weeks ago and I only realized and came to complain now?
    Hmmm... I guess I went with an old browser version for very long.
     
  7. shaunj66

    shaunj66 Administrator

    Administrator
    19
    Oct 24, 2002
    United Kingdom
    South England
    This should now be fixed. Let us know if anyone still has the issue after a full cache refresh .
     
    smileyhead likes this.
  8. smileyhead
    OP

    smileyhead Yes.

    Member
    16
    Aug 31, 2015
    Hungary
    Budakeszi, Hungary
    Can confirm it's good now.
     
Loading...