Hacking RELEASE SwitchBru DNS v4.0.0

Ep8Script

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Aug 5, 2017
Messages
335
Trophies
0
XP
553
Country
Australia
Hey everybody,

After about a month and a half of development, the major update to the SwitchBru DNS is now available to the public, which includes being able to add custom links, change your theme, and create a user to add friends and send messages, all based on the real Nintendo Switch OS design.

If you would like to use these features on the SwitchBru DNS, go into the Wifi settings on your Switch, go into the current network's settings, and change it's Primary DNS to 045.055.142.122 (you will have to change this back to automatic if you want to use the internet as normal again, and to get back to the browser just toggle it back to manual and it will automatically fill in the DNS). The browser will pop up, and after a little bit of loading the page will be ready for you to use. Head up to the top right to create a user account!

  • Added users
    • Official users are verified to avoid imposters
  • Added a Settings page where you can change your theme
    • Users can also create custom themes to use on the landing page
  • Added the ability to add friends and send messages to them
    • A SwitchBru Account needs to be linked first
    • Other users can also be blocked if necessary
  • Added the Friend Corner for meeting new users
  • Added the ability to add custom links to the "Useful Links" tab
  • Added the option to send error reports in case any bugs are encountered
  • Ads can now be disabled

If you have any questions or feedback, please leave them in the comments below!

If you would like to create or manage your SwitchBru Account from another device, please visit here: https://www.switchbru.com/account/

If you would like to add me on the DNS, use my friend code: SB-9584-6394-8240


If you have further questions about the DNS, or have an interest in Switch hacking in general, please join our Discord: https://discordapp.com/invite/y2ASN3K

If you would like to support me for my work on this update, please visit here: https://www.patreon.com/ep8script
 

mmajunkie77

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 16, 2017
Messages
176
Trophies
0
Location
Chris Houlihan's room
XP
650
Country
United States
I've asked this on another thread, but never got a concrete answer. Does this get rid of the "super nag" that everybody was complaining about? I'm on 4.1 and haven't connected to any network yet. I'm afraid if I try connecting to put the DNS in, I'll be hassled to update. I wasn't sure if going through this, or through ReSwitched DNS made a difference.

Besides that, fantastic job!
 
Last edited by mmajunkie77,

Ep8Script

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Aug 5, 2017
Messages
335
Trophies
0
XP
553
Country
Australia
I've asked this on another thread, but never got a concrete answer. Does this get rid of the "super nag" that everybody was complaining about? I'm on 4.1 and haven't connected to any network yet. I'm afraid if I try connecting to put the DNS in, I'll be hassled to update.

Besides that, fantastic job!
It doesn't "get rid of it" in the way that other's may think, as in stop it from happening (in fact, it is the main thing that the super nag is stopping people from accessing).

But if you leave the DNS active on your wifi, then no - it won't trigger the super nag. And even if it did, if you've never connected to a network it literally won't matter anyway, all it does is stop you from opening the browser.

Hope that helps. :)
 

mmajunkie77

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 16, 2017
Messages
176
Trophies
0
Location
Chris Houlihan's room
XP
650
Country
United States
It doesn't "get rid of it" in the way that other's may think, as in stop it from happening (in fact, it is the main thing that the super nag is stopping people from accessing).

But if you leave the DNS active on your wifi, then no - it won't trigger the super nag. And even if it did, if you've never connected to a network it literally won't matter anyway, all it does is stop you from opening the browser.

Hope that helps. :)
Thank you! Yeah, I'm not concerned about online at all honestly. But I will certainly try this out!
 

Ep8Script

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Aug 5, 2017
Messages
335
Trophies
0
XP
553
Country
Australia
Very smooth! Though is it me or is the Friend Corner really slow?
Hm, I've seen this said quite a lot. I think people misunderstand how it works. The Friend Corner is a place where you can meet people who are also in the Friend Corner - so there has to be users in there as well for them to show up. The loading icons aren't actually loading users, but rather waiting for other users to show up. I hope that makes sense.

Thank you! Yeah, I'm not concerned about online at all honestly. But I will certainly try this out!
Sounds good to me! Be sure to add me and I hope you enjoy all the features.
 
  • Like
Reactions: mmajunkie77

Kubas_inko

"Something funny goes here."
Member
Joined
Feb 3, 2017
Messages
6,314
Trophies
1
Age
21
Location
I gues on earth.
XP
4,882
Country
Czech Republic
Wait sorry, what dark blue?
It looks darker on phone tho
upload_2018-5-14_8-30-57.png
 
  • Like
Reactions: Ep8Script
Joined
Oct 21, 2015
Messages
1,768
Trophies
2
Age
25
Location
Planeptune
XP
1,773
Country
Japan
Hm, I've seen this said quite a lot. I think people misunderstand how it works. The Friend Corner is a place where you can meet people who are also in the Friend Corner - so there has to be users in there as well for them to show up. The loading icons aren't actually loading users, but rather waiting for other users to show up. I hope that makes sense.

Ah, I see. That indeed makes sense. Thanks for clearing that up for me.
 
  • Like
Reactions: Ep8Script

Rune

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 15, 2017
Messages
659
Trophies
0
Age
35
XP
1,875
Country
Is there a way to use Pegaswitch with this to load up HBL on 3.0? Or do I have to use different DNS settings for each?
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim: i use it when i want to post multiple images to reddit