Super paper mario help!

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by MewKid, Dec 30, 2008.

  1. MewKid
    OP

    MewKid Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Dec 30, 2008
    OK, just burnt it yesterday and when i play it i can get to where you meet merlin then i go down the first elevator but when i enter the second one the screen turns black.

    Im using backup launcher 0.3 gamma.

    Please help!
     
  2. djdynamite123

    djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Banned
    3,791
    1
    Sep 21, 2008
    Redcar, England UK
    non compatible game with softmodding maybe?
    check the threads, and your bound to get errors, so take them as they come...
     
  3. MewKid
    OP

    MewKid Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Dec 30, 2008
    It is supposed to work, I dont know why it isnt.
     
  4. djdynamite123

    djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Banned
    3,791
    1
    Sep 21, 2008
    Redcar, England UK
    well it could be down to all sorts, your disc, try burning again at high speed, your wii, there's so many factors...
     
  5. slaphappygamer

    slaphappygamer Frizzle Fry

    Member
    1,206
    209
    Nov 30, 2008
    United States
    California
    i dont know why some people are having problems with this game. its gotta be your "copy". ive been palying this game great for a while now. im on the fifth pure heart. once i generated my iso, i burned it to a verbatim dvd-r and 4x with imgburn. no problems. im using the cios rev7 and gamma to load it.
     
  6. gamer1035

    gamer1035 Member

    Newcomer
    20
    0
    Dec 29, 2008
    Canada
    try using it with softchip, worked fine with me
     
  7. slaphappygamer

    slaphappygamer Frizzle Fry

    Member
    1,206
    209
    Nov 30, 2008
    United States
    California
    if sooo many users are having success with this game. i would believe your media is the issue.
     
  8. Tetsuo Shima

    Tetsuo Shima GBAtemp Fan

    Member
    338
    87
    Oct 29, 2008
    Italy
    Super Paper Mario works perfectly with Gamma. Did you installed Cios249 rev7 that came with Gamma?