Super Mario Bros Wii Won't work!

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by atamask, Dec 1, 2009.

Dec 1, 2009
  1. atamask
    OP

    Newcomer atamask Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Hi, Fairly new here. wasn't too sure where to post

    But I've been having issues with getting this game to work. I'm using cIOSCORP 3.3 to load my games as if they were real ones. This has been working like a charm for all of my games...but unfortunately, not this one. Which is rather odd I might add because a fairly new game known as "rabbids go Home" came out about the same time "super Mario Bros" did and Rabbids has been working fine.

    Anyway, I put the game in and it shows up on my wii menu I hit it and the title comes up "WOO super mario bros. WII!!" mario's voice is heard....And i press start.

    -and Nothing.

    It resets and goes back to the wii menu. So the first thing I thought...OK probably have to update cIOSCORP, I did that and updated to cIOSCORP 3.4.

    -still nothing.

    Then I thought, Ok maybe I got a "PAL" or a "J" disc by mistake. I patched the ISO and still Nothing.
    As you can tell I'm rather stumped. Has any one else had this kind of problem? Thanks in advance.
     
  2. atamask
    OP

    Newcomer atamask Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    BTW I forgot to Add that the gaem asked me to update the system. SOOOOOOO...I did.

    Is that a bad thing? [​IMG]
     
  3. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    use usb loader GX -END
     
  4. YayMii

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,881
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    Sorry, but you need to find a patched disc.

    Google this (include quotes, and use the "I'm Feeling Lucky" button):
    "[MU] New Super Mario Bros. Wii *Works on Disk*"

    You should be taken to a website that you need to sign up for (unless you're already signed up). Once you're signed up, go back to that page, and click the New Super Mario Bros Wii link and download. It should be only 4 links.

    Also, you should update to cIOScorp 3.5.
     
  5. atamask
    OP

    Newcomer atamask Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    OK thanks. [​IMG]
    I don't see why patching it myself didn't work...but alright. Yeah I found a thread with the ISO i want.
     
  6. atamask
    OP

    Newcomer atamask Member

    Joined:
    Aug 24, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Love to, unfortunately I can't just pull a flash drive out of my ass at the moment.
     
  7. cobleman

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    You dont have ANY usb drives in the house at all ? Cos you only need 1 for it to run so you can load the unpatched game from UsbloaderGX internal disk channel
    When it is loading and doesnt load your usb and asks for an ios to launch choose ios222 as it searches for your drive pull the usb out then put it back in again and the UsbloaderGX will start
    Make sure the usb is fat32
     

Share This Page