Slowdown in Tony Hawks?

Discussion in 'R4 DS' started by spectral, Feb 24, 2007.

Feb 24, 2007

Slowdown in Tony Hawks? by spectral at 8:38 AM (963 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. spectral
    OP

    spectral Newbie

    I remember reading that the new TH game slowed down, mainly noticeable by your play time not equalling the in game play timer. Has it been fixed? Did it happen at all of Kingston 1GB japan cards?
     
  2. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    According to the compatibility listing, most cards (even Kingston japan) experience slowdowns with this game.
     
  3. spectral
    OP

    spectral Newbie

    So, not been fixed then [​IMG]. I wasn't really too bothered about the game but it doesn't bode well for future games. Starting to thing I Should have got a solid state card. Too late now though.
     
  4. jalaneme

    Member jalaneme Female Gamer

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    6,247
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    i don't think there is that much slowdown with the kingston japan card.
     
  5. GameGeezer

    Member GameGeezer GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Messages:
    222
    Country:
    United States
    I've heard that their is some slowdown on this game even using the commercial cart.
     
  6. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    The slowdown occurs in races (not the training mode) when you are in close proximity to other skaters. I can personally confirm that it happens with my Kingston Japan 1GB and A-Data 512Mb cards.
     
  7. dude
    OP

    dude Newbie

    I've actually heard the exact opposite.

    I have a neoflash mk5 (which is very similar to that new Ultra Flashpass unit gbatemp recently reviewed), and there is NO slowdown whatsoever during the races. Mk5 uses internal NAND memory (I have the 8 gigabit version) in order to run roms (you use a slot 2 linker in order to copy files to the slot 1 card). It may be the first NEO product released that isn't total garbage [​IMG]

    My R4DS, on the other hand, experiences significant slowdown, even using a Japanese Kingston card (so it's either a patching or firmware issue that definitely needs to be addressed)

    dude
     

Share This Page