Safe to use wifi with an acekard 2i

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by kidi3, Oct 15, 2009.

Oct 15, 2009
  1. kidi3
    OP

    Newcomer kidi3 Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    70
    Country:
    United States
  2. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    yes it safe that video is fake
     
  3. kidi3
    OP

    Newcomer kidi3 Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    have you tried it... in the worst case, what could happen
     
  4. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    i do it very often with my acekard 2i
     
  5. kidi3
    OP

    Newcomer kidi3 Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    and dsi...
     
  6. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    its safe dude i use it on ds lite and dsi its ok dont worry so much
     
  7. timmyisme22

    Newcomer timmyisme22 Member

    Joined:
    Jun 7, 2008
    Messages:
    31
    Location:
    Yakima, WA
    Country:
    United States
    Just update your card from time to time and you'll be safe from most of these issues that pop-up.
     
  8. kidi3
    OP

    Newcomer kidi3 Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    DSI can be updated, DSL can't.. which make it safer
     
  9. kidi3
    OP

    Newcomer kidi3 Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    What do you mean by update... Firmware... they haven't releashed one in ages...
     
  10. Kalisiin

    Member Kalisiin GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 10, 2009
    Messages:
    356
    Location:
    Pocono Mountains-Pennsylvania
    Country:
    United States
    I dunno, that video didn't look fake to me.

    No matter, I NEVER go online with my DS Lite anyway. N.E.V.E.R.

    Not that it matters, I live in the sticks and there aren't many places where I even could...but, all the same, I long ago decided it wasn't worth the risk.
     
  11. Nollog

    Member Nollog GBAtemp Addict

    Joined:
    Oct 10, 2008
    Messages:
    2,691
    Country:
    Ireland
    Nintendo can't do that because proliferation of malicious code in even their own console is illegal.

    Clarification:
    It's malicious to freeze a console without a single warning that playing a backup online will do it.
    It's not malicious to update a system menu to disable the use of software not approved by the company, when warnings are given that it may end your consoles life.
     
  12. kidi3
    OP

    Newcomer kidi3 Advanced Member

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Messages:
    70
    Country:
    United States
    TRied it today.. an it worked.. but after using it, my card it's starting to not get loaded...and sometimes frezes it
     
  13. cracker

    Member cracker Nyah!

    Joined:
    Aug 24, 2005
    Messages:
    3,133
    Country:
    United States
    Honestly there are so many of these topics of card X not working, not showing up (minus the DSi 1.4 firmware problem), freezing the DS, etc. that someone really needs to put up a sticky telling people to:

    Clean the contacts of the card with rubbing alcohol
    Put a piece (or 2 or 3) of tape on the label side to make better contact with the DS pins
    Clean the microSD card's pins with rubbing alcohol
    Format the microSD and put a clean copy of the loader on it

    Many times the tape trick works wonders (as it does with my AKRPGs, EZV).
     

Share This Page