Rockband 2 SDHC FIX??

Discussion in 'Wii - Hacking' started by buckely, Jul 4, 2009.

Jul 4, 2009

Rockband 2 SDHC FIX?? by buckely at 8:20 PM (684 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. buckely
    OP

    Newcomer buckely Member

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Messages:
    47
    Location:
    Los Angeles
    Country:
    United States
    Ok, so I noticed a who bunch of patches coming out for various different games, such as the conduit, and language patches for some Japanese games. I don't know about the logistics of possibly adding SDHC support via a patch to the rockband 2 iso. Would this be a coding nightmare or is it just too deep in the the game code to be able to change or add?

    Basically, IS THIS POSSIBLE?
     
  2. Midna

    Banned Midna Banned

    Joined:
    Apr 13, 2008
    Messages:
    3,336
    Country:
    Albania
    No. Just no. I could explain, but I'm too lazy.
     
  3. crezwell

    Member crezwell GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    147
    Location:
    Cannock,England
    Country:
    United Kingdom
    This has already been discussed on the RB2-Proof on Concept thread.
    In short no its not possible
     

Share This Page