RMA kingston mircrosd

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by littlestevie, Aug 22, 2008.

Aug 22, 2008

RMA kingston mircrosd by littlestevie at 7:11 PM (898 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. littlestevie
    OP

    Member littlestevie GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    234
    Location:
    under a bridge
    Country:
    Australia
    Does anyone know how long kingston take to RMA Class 4 microsdhc cards, its a kingston jp card and im in australia, it died just after VGH was released :'(
     
  2. Searinox

    Member Searinox Just a taste~ ;3

    Joined:
    Dec 16, 2007
    Messages:
    1,626
    Location:
    NastyBadPlace Pingas: Yes sir!
    Country:
    Romania
    Where did you buy from?
     
  3. littlestevie
    OP

    Member littlestevie GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    234
    Location:
    under a bridge
    Country:
    Australia
    the place i used to work, but kingston handle all RMA's directly
     
  4. roguetrip

    Member roguetrip GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    424
    Country:
    United States
    It died? Does windows not see it? I had this problem with 2 different 2GB Kingston cards, I RMA'ed one and it took like 2-3 weeks for a new one, but found out on my 2nd one that it was just corrupted and formatted it with my MP3 player, its been playing fine ever since.
     
  5. ackers

    Member ackers GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 17, 2007
    Messages:
    990
    Country:
    United Kingdom
    When mine died I email Kingston, they told me to send it to them and I put it in a letter sized envelope but forgot to stamp it! Thought I was screwed but a week later a new one came back! [​IMG]

    So don't worry about stamping it, they pay for that.
     

Share This Page