1. RchUncleSkeleton

    RchUncleSkeleton Skeletron 9000
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    1,133
    Country:
    United States
    You don't. At least as far as I know you can't.
    The Supercard DSTWO is top o' the line
    and never needs firmware updates.

    I don't understand the hype for the DSTWO.
    I'm sure it's a good card and all but other than a few
    features like free cheat and onboard processor for
    emulation it really doesn't do anything any old card
    can't do.

    Honestly if I wanna play GBA I'll use my m3
    and GBA expansion pack, no emulation needed.
    Yes I know you can't use it on a DSi or 3DS but
    I have a DS Lite so there's really no argument.

    As far as SNES emulation, yeah they've got me on
    that since there isn't a decent way to play SNES on
    the DS short of owning the DSTWO.
     
  2. cokersatm

    cokersatm Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 30, 2011
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    cmon, who wants to do all that work each time they wanna update
     
  3. s4mid4re

    s4mid4re  
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    1,669
    Country:
    United States
    You don't really have to do it every single time you update. Just do it from time to time, when you feel like your card is slowing down or is malfunctioning.
     
  4. Joel16

    Joel16 Ils ne passeront pas
    Member

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    837
    Country:
    United States
    Thankyou RGF for 6.73 :D
     
  5. luisfpaz

    luisfpaz Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 13, 2011
    Messages:
    1
    Country:
    Venezuela
    TNXS FOR DE CONTRIBUTION, DUDE I USE THIS TO UPDATE MY SON`S NDSI R4i BLUE, AND WORKS GREAT WITH ALMOST ALL THE GAMES EXCEPT POWER RANGER SAMURAI IN BOTH VERSIONS, WOULD YOU LIKE TO TEST IT FOR ME, TNXS PAL.
     
  6. pyromaniac123

    pyromaniac123 ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็(ಠ益ಠส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
    Member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    Messages:
    2,006
    Country:
    IS YOUR CAPS LOCK STUCK?
     
  7. zjam

    zjam Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    59
    Country:
    United States
    Thx Retro, you have really supported this community.
     
  8. Lipethekira

    Lipethekira Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    11
    Country:
    Brazil
    Retro, can you try to fix the problem in the TTDS with the pokémon Battle Revolution? I get 2 white screens when I try to connect with this game using my FC.
    Thanks so much!
     
  9. khronos

    khronos Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    Brazil
    This firmware works with 3.0.0-6 right? its safe to update it on a r4i tt purple from 2.30?
     
  10. Dark Fulgore

    Dark Fulgore GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    147
    Country:
    Brazil
    Tetris Party Deluxe (U) gives me error 4 and Bomberman 2 (E) freezes when I try to enter the Battle Mode at the main menu. What should I do?
    Everything else is working FINE! Thanks for all you hard work, Retro!
     
  11. jimmyemunoz

    jimmyemunoz GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,958
    Country:
    United States
    Yes, it will work on any firmware as it is only a kernel. Don't worry, you're safe!


     
    1 person likes this.
  12. Dark Fulgore

    Dark Fulgore GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    147
    Country:
    Brazil
    Got the 4969 Tetris rom and it worked fine! Thanks for the info!
    The Bomberman isn't the Land Touch, is just 'Bomberman 2', this one: 3430 - Bomberman 2 *MULTi5* (EUR) (256Mbit) (EXiMiUS).
     
  13. jimmyemunoz

    jimmyemunoz GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,958
    Country:
    United States

    3430 plays great also. You might want to try a different Rom or format your memory card.
     
    1 person likes this.
  14. Dark Fulgore

    Dark Fulgore GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    147
    Country:
    Brazil
    Tried formating the MicroSD, deleted the old save file and got a new 3430 rom and it worked fine. Thanks a lot, Jimmy!
     
  15. jimmyemunoz

    jimmyemunoz GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,958
    Country:
    United States
    You are very welcome. :D
     
  16. scorpion0255

    scorpion0255 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    I'm not sure if I'm asking this in the right place but Is there any fix for the m3izero GMP-Z003 that can make the ysmenu work on it
     
  17. JinkaiTan

    JinkaiTan Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    10
    Can someone help me please?

    I can play soul silver without freezing but every time i reboot the game it gives me save file corruption D:
     
  18. Skixy

    Skixy Fight me.
    Member

    Joined:
    Dec 14, 2011
    Messages:
    2,329
    Country:
    United States
    Hi @retrogamefan,im having a problem with using inazuma eleven 3 the ogre on this.I keep on getting the error:
    "[Rom loading failed]"
    "load rom errcode=-4"
    "Please reset system."
    Can you please add the game to the next DAT update?If you need anymore info about the problem,tell me.Thank you!
    CRC32 is "E3D8E618"
    And it is patched with Roxas75's english patch.
     
  19. jimmsu66

    jimmsu66 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    47
    Country:
    Netherlands

    what crc32 has your game

    crc32 A9754AEA runs , no error 4
     
  20. jimmyemunoz

    jimmyemunoz GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Feb 23, 2009
    Messages:
    1,958
    Country:
    United States
    Dude, download "DS-Scene ROM Tool", and run the game through the program. On the second tab (ROM Info) of the program is a box labeled "CRC32", get the code and post it in your last post. You can do this by using the "Edit" button. Also, I think it would be important to tell RetroGameFan that you are talking about using Inazuma Eleven 3-The Ogre with the beta v0.1 translation patch from this thread.

    ***Update***
    The CRC32 is: 6EAB20D1
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - RetroGameFan, Releases, Updates