1. cdesign

    OP cdesign GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 8, 2015
    Messages:
    114
    Country:
    France
    Hi

    I m using 1.7.8 version of retro arch
    And I get many crashes : after running a game and closing it using close content , It frequently crash when trying to load another one. When attempting to load retroarch again (always with home brew loader (maintaining L on startup) it totally crashes asking me to press on off button 12 seconds long.

    Is it a known problem ?
    Doesn’t someone using the latest nighly can say if it s better than in my stable version ?
     
  2. cdesign

    OP cdesign GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 8, 2015
    Messages:
    114
    Country:
    France
  3. Clydefrosch

    Clydefrosch GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    5,819
    Country:
    Germany
    have you used older versions of retroarch without issues?

    is your sd card formatted to fat32?
    if it's exfat, data might have been corrupted (switch homebrew and exfat don't mix well).

    have you recently gotten a new, very cheap sd card? it might be a fake.

    if the card is real and fat32 formatted, try removing retroarch folder, downloading it new and trying again. maybe use the nightly from a day or two ago (or the current stable one) if the newest is causing issues
     
  4. arianadark

    arianadark GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 20, 2016
    Messages:
    714
    Country:
    United States
    After your done and want to change to a different core use the restart retroarch function to avoid crashes.
     
  5. m4xw

    m4xw Ancient Deity
    Developer

    Joined:
    May 25, 2018
    Messages:
    2,418
    Country:
    Germany
    Nightly from 15.09.2019 is fine.
     
  6. cdesign

    OP cdesign GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 8, 2015
    Messages:
    114
    Country:
    France
    Thanks :) will try ... is this a know bug ? Will a recent nightly resolve this problem ?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Will try so ! Do I have to quit retroarch between the use of different cores?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Retro,