ret -136 while trying to format to wbfs

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by nicky041192, Jul 22, 2009.

Jul 22, 2009
  1. nicky041192
    OP

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    yes so i get an error ret -136 after i press a to make a partition.
    any fix?

    also, i tried using wbfs manager to format ant it WORKED, my backups show up BUT i get a ret-0 error while trying to load the game.
    ive been tryin ALL day trying to get this to work.

    any help would be appriciated.
     
  2. Spidy1000

    Member Spidy1000 GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    499
    Country:
    Netherlands
    quickformat the drive to ntfs on windows and then do the format with wbfs manager.
    make sure to use the left port (or bottom if wii is lying down)

    also try rev13 if not already done
     
  3. Blue-K

    Member Blue-K No right of appeal.

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Helvetica
    Country:
    Switzerland
    Mhm...is this new, so it worked before? If not, I would say that the HD isn't compatible...
     
  4. nicky041192
    OP

    Member nicky041192 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,433
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    i fixed it. all i had to do is make a partition. i dont know the limit so i split it into 700gb for the wii. now it works. i guess it wouldnt let me use the full parttion.
    im on rev 10. does rev 13 have increased compatability with hdds? ive not tried rev 13 yet...
     

Share This Page