Homebrew [Release] Lua Player Plus 3DS (lpp-3ds) - LUA interpreter for 3DS

Shubshub

The Shubinator
Member
Joined
Oct 16, 2009
Messages
1,065
Trophies
1
Age
28
Location
The dark part of your house
XP
2,580
Country
New Zealand
Can you check if it happens even if a lua script is provided?
It doesn't happen if a script is already provided, I think its because its still checking for Restart

But also, When I connect with FTP from my Computer it just hangs in the Command Window and when I press A on the 3DS
http://prntscr.com/9tl0cj I get that
 

Rinnegatamante

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
3,162
Trophies
2
Age
29
Location
Bologna
Website
rinnegatamante.it
XP
4,857
Country
Italy
Would you be able to add a feature that lets lpp-3ds Run in the background while a Gamecard is running? Perhaps for RAM Editing functionality purposes?


EDIT: So sorry for Triple Post...

Don't think it's even possible, you should rewrite the entire interpreter as NTR plugin to do this with NTR CFW and i'm not interested on it.

So how do I fix the issue? Is it 64 bit only?

You have to rename or delete such script.
 

Tech Freek

Member
Newcomer
Joined
Jan 7, 2016
Messages
13
Trophies
0
XP
42
Country
United States
hello people I have made an app that launches .3dsx files, one of the options is to launch rxtools, is there any way to load up the file rxtools/sys/code.bin instead of using the 3dsx as it seems the bin file has a better boot rate than the 3dsx

thank you
 

Substance12

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 2, 2015
Messages
562
Trophies
0
XP
549
Country
Argentina
hello people I have made an app that launches .3dsx files, one of the options is to launch rxtools, is there any way to load up the file rxtools/sys/code.bin instead of using the 3dsx as it seems the bin file has a better boot rate than the 3dsx

thank you

Look onto CakeHax/CakeBrah, but you won't be able to use them with lpp-3ds unless you do a crapton of integration work.
 

Tech Freek

Member
Newcomer
Joined
Jan 7, 2016
Messages
13
Trophies
0
XP
42
Country
United States
-- Initialize some colors
red = Color.new(255,0,0)
blue = Color.new(0,0,255)
green = Color.new(0,255,0)
--load image
image = Screen.loadImage(System.currentDirectory().."/background.png")

-- Main Loop
while true do

-- Clear top screen
Screen.waitVblankStart()
Screen.refresh()
Screen.clear(TOP_SCREEN)

-- Read controls input
pad = Controls.read()

--image top screen
Screen.drawImage(0,0,image,TOP_SCREEN)



-- Check for controls input


if (Controls.check(pad,KEY_A)) then
Screen.freeImage(image)
System.reboot()
end



if (Controls.check(pad,KEY_B)) then
System.launch3DSX(System.currentDirectory().."/boot_hb.3dsx")
end


if (Controls.check(pad,KEY_X)) then
System.launch3DSX(System.currentDirectory().."/rxTools.3dsx")
end


if (Controls.check(pad,KEY_Y)) then
System.launch3DSX(System.currentDirectory().."/miniPasta.3dsx")
end

--end controls input


-- Write something on bottom screen
Screen.debugPrint(0,15,"Press A To Reboot",red,BOTTOM_SCREEN)
Screen.debugPrint(0,60,"Press B To Launch Homebrew",red,BOTTOM_SCREEN)
Screen.debugPrint(0,30,"Press X To Launch RXTools",red,BOTTOM_SCREEN)
Screen.debugPrint(0,45,"Press Y To Launch MiniPasta",red,BOTTOM_SCREEN)


-- Flipping screens
Screen.flip()

oldpad = pad

end


Hello again, so now i have another problem, when i press Y, minipasta boots and works, but when i press X to boot up rxtools it goes to a black screen and doesnt boot, is there something I'm missing? or wont rxtools work, I have the build of lpp that updated launching 3dsx files for ninjhax 2.5 so its defiantly not that causing the problem

edit:
rxtools.3dsx launches fine from homebrew launcher so its not that
 
Last edited by Tech Freek,

Rinnegatamante

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Nov 24, 2014
Messages
3,162
Trophies
2
Age
29
Location
Bologna
Website
rinnegatamante.it
XP
4,857
Country
Italy
hello people I have made an app that launches .3dsx files, one of the options is to launch rxtools, is there any way to load up the file rxtools/sys/code.bin instead of using the 3dsx as it seems the bin file has a better boot rate than the 3dsx

thank you

If you compile latest commit, lpp-3ds can now launch payloads (like the code.bin file of rxTools): https://github.com/Rinnegatamante/lpp-3ds/commit/f36c9d9c722a10c1458633bd446e4bc342af3d8f

If I do Network.requestString(URL here) Will it retrieve dynamically changeable data based on paramaters the URL is given?
IE: "www.example.com/param=blah", "www.example.com/param=rawr"

Thoretically it should if the target site gives a correct content size header.
 

Shubshub

The Shubinator
Member
Joined
Oct 16, 2009
Messages
1,065
Trophies
1
Age
28
Location
The dark part of your house
XP
2,580
Country
New Zealand

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
  • Jayro @ Jayro:
    The phat model had amazingly loud speakers tho.
    +1
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    @Jayro, I don't see whats so special about the DS ML, its just a DS lite in a phat shell. At least the phat model had louder speakers, whereas the lite has a much better screen.
    +1
  • SylverReZ @ SylverReZ:
    They probably said "Hey, why not we combine the two together and make a 'new' DS to sell".
  • Veho @ Veho:
    It's a DS Lite in a slightly bigger DS Lite shell.
    +1
  • Veho @ Veho:
    It's not a Nintendo / iQue official product, it's a 3rd party custom.
    +1
  • Veho @ Veho:
    Nothing special about it other than it's more comfortable than the Lite
    for people with beefy hands.
    +1
  • Jayro @ Jayro:
    I have yaoi anime hands, very lorge but slender.
  • Jayro @ Jayro:
    I'm Slenderman.
  • Veho @ Veho:
    I have hands.
  • BakerMan @ BakerMan:
    imagine not having hands, cringe
    +1
  • AncientBoi @ AncientBoi:
    ESPECIALLY for things I do to myself :sad:.. :tpi::rofl2: Or others :shy::blush::evil:
    +1
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    @SylverReZ if you could find a v5 DS ML you would have the best of both worlds since the v5 units had the same backlight brightness levels as the DS Lite unlockable with flashme
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    but that's a long shot
  • The Real Jdbye @ The Real Jdbye:
    i think only the red mario kart edition phat was v5
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    A woman with no arms and no legs was sitting on a beach. A man comes along and the woman says, "I've never been hugged before." So the man feels bad and hugs her. She says "Well i've also never been kissed before." So he gives her a kiss on the cheek. She says "Well I've also never been fucked before." So the man picks her up, and throws her in the ocean and says "Now you're fucked."
    +1
  • BakerMan @ BakerMan:
    lmao
  • BakerMan @ BakerMan:
    anyways, we need to re-normalize physical media

    if i didn't want my games to be permanent, then i'd rent them
    +1
  • BigOnYa @ BigOnYa:
    Agreed, that why I try to buy all my games on disc, Xbox anyways. Switch games (which I pirate tbh) don't matter much, I stay offline 24/7 anyways.
  • AncientBoi @ AncientBoi:
    I don't pirate them, I Use Them :mellow:. Like I do @BigOnYa 's couch :tpi::evil::rofl2:
    +1
  • cearp @ cearp:
    @BakerMan - you can still "own" digital media, arguably easier and better than physical since you can make copies and backups, as much as you like.

    The issue is DRM
  • cearp @ cearp:
    You can buy drm free games / music / ebooks, and if you keep backups of your data (like documents and family photos etc), then you shouldn't lose the game. but with a disk, your toddler could put it in the toaster and there goes your $60

    :rofl2:
  • cearp @ cearp:
    still, I agree physical media is nice to have. just pointing out the issue is drm
  • rqkaiju2 @ rqkaiju2:
    i like physical media because it actually feels like you own it. thats why i plan on burning music to cds
    rqkaiju2 @ rqkaiju2: i like physical media because it actually feels like you own it. thats why i plan on burning...