RedNand keeps erroring when trying to Update with system settings

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by tenchan12, Jul 16, 2016.

  1. tenchan12
    OP

    tenchan12 Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Jul 16, 2016
    United States
    Please help. I have a 9.2 N3ds using Menuhax to get to HBL and using Luma3ds to get to RedNand.
    Now I need to update according to Plailect's Part 3 guide (I am on the last step)
    But every time I try to update - It errors after sometime.. I have retried plenty of times. What should I do? What are my options?
     
  2. TheCyberQuake

    TheCyberQuake Certified Geek

    Member
    3,193
    2,096
    Dec 2, 2014
    United States
    Las Vegas, Nevada
    Have you checked to see if you are using the tubehax DNS? If so you need to disable that to allow your 3ds to connect. It probably isn't the issue because it errors after some time and not immediately, but it wouldn't hurt to check.
     
  3. tenchan12
    OP

    tenchan12 Newbie

    Newcomer
    2
    0
    Jul 16, 2016
    United States
    Hi!!! Thank you for replying! I sort of got some rest since I didn't see anyone replying - So I appreciate that you did.
    I have checked and I definitely did not have DNS or tube hax on. (I am starting fresh). Now I have a different problem. I think I may have accidentally / installed some cias to SYSnand. Two tiles had gone missing- Nintendo Zone and also Download play tiles. Trying to open System settings gets me in an infinite loop of "nintendo 3ds" sign on the top screen. Doing browserhax to get into HBL gets stuck in the yellow flash of the screen. I don't know what else I can do. L+ R + A + Up does into system update but it fails.