Really dead sc dstwo, tried everything

Discussion in 'Supercard' started by Pancho231, Jul 2, 2011.

Jul 2, 2011
  1. Pancho231
    OP

    Newcomer Pancho231 Newbie

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Chile
    I got a dead Supercard DsTwo, that i had recently buyed. it doesn't show up neither on NDSL, DSI or 3DS. The system doesn't even recognize that is a card inserted. I think the firmware is broken, and i been trying a few things to reinstall it on NDSL but nothing has worked! Please help.

    ..i will update in this post all new information that could be useful

    i updated the flashcard firmware on a DsLite using 1.11eos and firmware update v1.12. the firmware update go all the way installing.
    in the 3ds with system menu 2.1.0-3u first time it worked fine, i was able to see this icon [​IMG], and i played spiderman shattered dimensions once. but after rebot it gave me this kind of message [​IMG] , and i didnt wait 3 minutes to power it off!! the card was already updated but could i screw it up the flashcard there? i don't know and now the flashcard doesn't even work on the dslite, says there is no game inserted.

    I have just opened the Supercard dstwo, i use a 4gb microsd hc formated with this tool. the conectors are fine. i cleaned it up just in case. (until now i've also had tried with a 8gb sdhc, and 2gb sd).
    The clic in the micro sd entrance within the flashcard is working nice, it makes the "clic". any ideas? sorry for my english

    I have also tried this fix to re-update the firmware using the dstwo_load_NDSL.nds file loading it from another flashcard using R4 and EZFlash Vi. Without achieving any success.

    is it dead??? please help!!!
     
  2. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    do you get any icon at all with the dstwo in your 3ds? dsi? dsl?
     
  3. Pancho231
    OP

    Newcomer Pancho231 Newbie

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Chile
    nothing
     
  4. MaxNuker

    Member MaxNuker GBATemp's Official Shinigami Substitute

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    614
    Location:
    Portugal
    Country:
    Portugal
    Does it says No Card Inserted.

    Or does it show a empty box and a empty icon?
     
  5. Pancho231
    OP

    Newcomer Pancho231 Newbie

    Joined:
    Aug 17, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Chile
    no card inserted.
     

Share This Page