real time cheat?

Discussion in 'Acekard' started by DarkCrudus, May 16, 2009.

May 16, 2009

real time cheat? by DarkCrudus at 8:09 PM (695 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. DarkCrudus
    OP

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    does the acekard2i have real time cheat? or is there a way to make it have them?
     
  2. Pendor

    Member Pendor GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    I don't really understand what you're asking but if you're using AKAIO, you can press (Start+Select+Up) to enable cheats and (Start+Select+Down) to disable them.

    In-game, I mean.
     
  3. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Do you mean like what the SupercardOne has, where you can select different cheats whilst playing the game, rather than before loading the game?

    If so, no. Sadly.
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    NO!
    they don't have and i am not sure whether can ak2 hardware supports that
     
  5. DarkCrudus
    OP

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    hm sad, aw well just thought id ask
     

Share This Page