R4DS on 3DS ?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Sandslash, Jul 5, 2011.

Jul 5, 2011

R4DS on 3DS ? by Sandslash at 9:51 PM (6,514 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Sandslash
    OP

    Newcomer Sandslash Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Hello ,
    I want to know if the R4DS work on Nintendo 3DS ?
    Thx .
     
  2. tigris

    Member tigris Sentient Existential Anthropomorphic Sweet Potato

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    2,689
    Location:
    The Tibetan Himalayas
    Country:
    United Kingdom
    It does not.
    Thanks for asking [​IMG]

    However, R4iDSN and R4i Gold cards work [​IMG]
     
  3. Snailface

    Member Snailface My frothing demand for 3ds homebrew is increasing

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    4,324
    Location:
    Engine Room with Cyan, watching him learn.
    Country:
    Antarctica
    Heck no.

    Unless the 3DS firmware is rewritten someday. Unlikely. [​IMG]
     
  4. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    lol r4 what are you 7 years old?
     
  5. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    the r4 does not have rewritable firmware/kernel/whatever the fuck you want to call it.

    "the thing that makes it work on DSis and 3DSes"
     
  6. Sandslash
    OP

    Newcomer Sandslash Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Ok thx guys .

    Posts merged

    Ok thx guys .
     
  7. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    ok next time google it
     

Share This Page