RELEASE pSNES: Switch Snes9x port

Discussion in 'Switch - Emulation, Homebrew & Software Projects' started by cpasjuste, Jun 18, 2018.

  1. dsfgfhj

    dsfgfhj Member

    Newcomer
    2
    May 11, 2006
    France
    I have the same problem with Load State, it crashes the emulator. I've just created an issue on the github.
     
  2. cpasjuste
    OP

    cpasjuste GBAtemp Advanced Fan

    Member
    12
    Aug 27, 2015
    France
    Yep thanks. I'll take a closer look, probably tomorrow.
     
    Csmrcc likes this.
  3. cpasjuste
    OP

    cpasjuste GBAtemp Advanced Fan

    Member
    12
    Aug 27, 2015
    France
    Hi, i just uploaded a new release:
    • pfba: add spectrum hardware roms filter
    • pfba: fix spectrum roms not detected/handled correctly
    • pfba: fix crash on some roms (Forgotten Worlds cps1, gaiapols...)
    • pfba: remove now unnecessary force 50hz option
    • pfba: update fba to latest git (2019-03-28)
    • psnes: update to latest snes9x git (2019-03-28)
    • psnes: fix save states loading
    • psnes: use bigger font size for menus
    • psnes: fix crash in some games (cool world...)
    • psnes/pnes: fix uppercase roms not detected
    • pemu: menu: add main/roms options delimiter
    • pemu: menu: make options values wider, change selected option value color, set highlight size to selected value
    • pemu: fix ui inputs changing with roms inputs change
     
    DSwizzy, Badablek, Csmrcc and 3 others like this.
  4. dsfgfhj

    dsfgfhj Member

    Newcomer
    2
    May 11, 2006
    France
    Great, thanks for the update.
    I just noticed that in pnes, the filter "sharp bilinear" doesn't seem to work. No problem with the same effect in psnes.

    EDIT: BTW, Satellaview games work fine, that's great :)
     
    Last edited by dsfgfhj, Mar 28, 2019
  5. Zdobuzdo

    Zdobuzdo Member

    Newcomer
    1
    Nov 28, 2018
    Bosnia and Herzegovina
    Hi. I try psnes 3.1 on xs os 2.53 and 5.1 and it didnot work. There is u blue psnes icon and when try to open there is not picture at all, everything is blue.
     
  6. cpasjuste
    OP

    cpasjuste GBAtemp Advanced Fan

    Member
    12
    Aug 27, 2015
    France
    @dsfgfhj , you should open an issue on github, problems reported here are hard to manage for me :)
     
  7. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Guru

    Member
    10
    Nov 6, 2002
    United States
    Azores/Portugal
    Curious.. Why is pfba in this changelog list ?
     
  8. Billy Acuña

    Billy Acuña GBAtemp Addict

    Member
    11
    Oct 10, 2015
    Mexico
    Because it is pemu's changelog
     
    azoreseuropa likes this.
  9. cdesign

    cdesign Advanced Member

    Newcomer
    2
    Jun 8, 2015
    France
    Hi thanks for this great emu !
    Is there any pb with pal Roms? It seems to run slower than normal , is there a way to force 60hz?

    Thanks
     
  10. cpasjuste
    OP

    cpasjuste GBAtemp Advanced Fan

    Member
    12
    Aug 27, 2015
    France
    I think they do really run at 50hz, i did spent time on that. I didn't had a force 60hz option yet, but its a good idea.
     
    cdesign likes this.
  11. kingboxnt

    kingboxnt Newbie

    Newcomer
    3
    Jun 21, 2018
    China
    Genius, can you add an option?
    FFFFFFFFFF.
     
  12. cdesign

    cdesign Advanced Member

    Newcomer
    2
    Jun 8, 2015
    France
    Thank you:) would be nice...
     
  13. cpasjuste
    OP

    cpasjuste GBAtemp Advanced Fan

    Member
    12
    Aug 27, 2015
    France
    Hi,

    Did you try with "high res" mode enabled from the option menu?
     
  14. kingboxnt

    kingboxnt Newbie

    Newcomer
    3
    Jun 21, 2018
    China
    "high res" tried the same, this is because the Chinese replaced the original Japanese more than the original font memory, can only set "false", many fans have cultural issues, such as Fire Emblem series
     

    Attached Files:

    Last edited by kingboxnt, Mar 31, 2019
  15. johnny1337

    johnny1337 Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 31, 2019
    Germany
    I updated to the lastest build and now my previews has stopped working. Ive already tried to rename it but it wont work.
    Can anybody help ? My previews are in psnes/previews/*.png

    e: i dont use db
     
    Last edited by johnny1337, Mar 31, 2019
  16. Bisk8

    Bisk8 Member

    Newcomer
    4
    May 29, 2018
    Portugal
    Put them on the titles folder
     
    johnny1337 likes this.
  17. johnny1337

    johnny1337 Newbie

    Newcomer
    1
    Mar 31, 2019
    Germany
    It works. Thank you very much!!
     
    Bisk8 likes this.
  18. malvado24

    malvado24 Newbie

    Newcomer
    1
    Oct 11, 2018
    United States
    I love this emu!
    I have just updated from psnes 2.1 to psnes 3.4 and the homebrew icon transformed into a blue square.
    It works and I can play games, but the icon disappeared with the new version
    (sx os 2.6.2)
     
  19. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Guru

    Member
    10
    Nov 6, 2002
    United States
    Azores/Portugal
    Yeah.. title and previews worked perfectly!
     
    Last edited by azoreseuropa, Apr 28, 2019
  20. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Guru

    Member
    10
    Nov 6, 2002
    United States
    Azores/Portugal
    Sorry about the double posted.
     
    Last edited by azoreseuropa, Apr 28, 2019
Loading...