Problem with NeoRame's 3D Boxarts

Discussion in 'Wii - Hacking' started by G2K, Apr 26, 2009.

Apr 26, 2009
  1. G2K
    OP

    Member G2K GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    258
    Location:
    Cambridge, Onatrio
    Country:
    Canada
    All of the boxarts have some sort of white wedge in the top right corner when viewing on USB loader Ultimate 7.4, but not in the actual image. Where is this coming from?
    Also, I understand alpha channel does not work on loaders , but why bother including drop shadows if it will just show up as a black border? Is there a way that MAKES aplha work?
    Final problem - Behind each boxart is a huge black box that takes up the space the image would take up if it were a full image. I erased part of a boxart to see what this was, and it's just a black box. Erasing the part of the boxart (I erased the top right corner) also got rid of that wedge. WTF is wrong with this stuff?

    I've heard removing the drop shadow fixes this, but is there a batch process for photoshop that fixes this?
     
  2. Sledge1

    Member Sledge1 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Australia
    I think the loader has to support tranparencies for it to look right.. maybe the ultimate one doesn't?
     
  3. Linuks

    Member Linuks GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 30, 2008
    Messages:
    299
    Location:
    France
    Country:
    France
    If you have resized them, maybe it has "deleted" the transparency.
     

Share This Page