1. Starberry

    OP Starberry Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 27, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    As the title states, I'm at this part of the tutorial and I've run into a problem.

    After going to the website listed, my screen froze(nothing on my screen changed), but I went ahead and pressed select anyway since I assumed it glitched. Now when I went to check my aml9 folder the otp.bin didn't install. Can anyone help me out with this? Should I just skip the otp.bin step and keep going or what?





    [​IMG]
     
  2. vinstage

    vinstage sweg
    Member

    Joined:
    Jan 24, 2017
    Messages:
    741
    Country:
    Korea, North
    So where exactly IS you otp.bin? Might be useful to put that in the corresponding folder. Double check your payloads aswell, incase you're missing one or two.
    Check each folder has it's correct files also.
     
  3. Starberry

    OP Starberry Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Feb 27, 2017
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Oh sorry, I meant that the otp.bin itself didn't download. I checked my folders and I didn't see the file anywhere
     
  4. no_clue

    no_clue Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    try it again. if it glitches again hit select and wait a little then check the a9lh folder
     
  5. Quantumcat

    Quantumcat Dead and alive
    Member

    Joined:
    Nov 23, 2014
    Messages:
    15,149
    Country:
    Australia
    Double check you have all the files in the right places. If you can't find the problem, put screenshots here so we can find it.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - arm9loaderhax, Installing, Problem