POkemon Black working on dsi ver 1.4.1?(ENGLISH)

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by Tom, Oct 19, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Oct 19, 2010
  1. Tom
    OP

    Member Tom Gbatemp's Unofficial Modder

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    987
    Location:
    New jersey
    Country:
    United States
    I tried all patches i could find and ALL give me a white screen.I have an acekard2i that works on my dsi but pokemon doesn't. i concluded it wasnt the patches(i'm stupid lol)but the firmware .......I JUST WANT TO KNO IF ANYONE GOT IT WORKING AND IF U CAN GIMME A LINK FOR THE PATCH(Pretty sure roms AERnt allowed but patches are rite?)
     
  2. XXLANCEXX

    Member XXLANCEXX GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    1,440
    Location:
    In my house
    Country:
    United States
    Use AKAIO 1.8.1
    and use a clean rom and it should work
     
  3. Tom
    OP

    Member Tom Gbatemp's Unofficial Modder

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Messages:
    987
    Location:
    New jersey
    Country:
    United States
    thanks ill give it a shot i think i got v23 er somtin
     
  4. Vulpes Abnocto

    Former Staff Vulpes Abnocto Drinks, Knows Things

    Joined:
    Jun 24, 2008
    Messages:
    6,601
    Country:
    United States
    Because there weren't enough threads about this already....
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page