PLZ help pokemon platinum

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by FlyChar, Mar 20, 2009.

Mar 20, 2009

PLZ help pokemon platinum by FlyChar at 10:39 AM (1,700 Views / 0 Likes) 16 replies

  1. FlyChar
    OP

    Newcomer FlyChar Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Bahrain
    Hi I have M3 DS Real ... and pokemon platinum put when i do save the game i have thes massge ..
    and jast that .. it's like fraze ! who can help me [​IMG]
     
  2. geminisama

    Member geminisama Metsu

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    1,045
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    Uhh, the first save usually takes a lil' while. Did you let it sit, and wait for it to finish?
     
  3. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    It doesn't take that long. Your rom may be corrupted try using a new one.
     
  4. FlyChar
    OP

    Newcomer FlyChar Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Bahrain
    Yes now it's saving ... and yes one thing more it's not fraze its ok but too mach 4 save >.<
    can any one gave me URTL 4 the room PLZ
     
  5. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
     
  6. FlyChar
    OP

    Newcomer FlyChar Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Bahrain
     
  7. thegame07

    Member thegame07 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    3,860
    Country:
    United Kingdom
    Not so bad then. I read actually saving in pokemon is faster on flashcards than it is on retail versions.
     
  8. FlyChar
    OP

    Newcomer FlyChar Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Bahrain
    yes but not to take one hour jast for saveing
     
  9. geminisama

    Member geminisama Metsu

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    1,045
    Location:
    Oregon
    Country:
    United States
    Maybe it's your MicroSD? Saving is quick for me, and it only takes a few more seconds during the initial save.
     
  10. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    Try reformatting your microSD card, try using Sakura if you are not (download iSakuReal from link in my sig), what capacity is your card? Most slowdowns in games for me when I have used Touchpod or Sakura is that my microSD is completely full (especially with Touchpod). Try freeing up some space by deleting things or getting a bigger microSD. If none works might I suggest downloading a Pokemon Platinum save game and making a new game (works for me with some games).
     
  11. FlyChar
    OP

    Newcomer FlyChar Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Bahrain
    I'll delete some things and will seeeeeeeee ^^
     
  12. me600

    Newcomer me600 Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Kazakhstan
    it takes 0.5 secs for me to save in Platinum on the EDGE, strange [​IMG]
     
  13. FlyChar
    OP

    Newcomer FlyChar Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Bahrain
    Dude ! no thing work what to do PLZ HLP me [​IMG]
     
  14. Zerrix

    Member Zerrix GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 11, 2008
    Messages:
    1,144
    Location:
    Earth
    Country:
    Germany
    Try using another MicroSD Card. Mine works without any problems, I have 4GB Class II SanDisk MicroSDHC Card.
     
  15. FlyChar
    OP

    Newcomer FlyChar Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    Bahrain
    i use it on NO$GBA the saveing same thing that mean the rom is jast Fake >.
     
  16. Kamora

    Newcomer Kamora Member

    Joined:
    Mar 20, 2009
    Messages:
    16
    Location:
    uk
    Country:
    United Kingdom
     
  17. Shryquill

    Member Shryquill GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 3, 2008
    Messages:
    127
    Location:
    A Birdportal in Rupture farms
    Country:
    New Zealand
    i recon it is corrupt, might need to wipe the save, but i dont know
     

Share This Page