Patching ios60

Discussion in 'Wii - Hacking' started by cerberous215, Aug 23, 2009.

Aug 23, 2009

Patching ios60 by cerberous215 at 8:03 AM (826 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. cerberous215
    OP

    Newcomer cerberous215 Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I am very new to nodding and have just softmodded my wii using the technique from
    http://gbatemp.net/index.php?showtopic=168890
    (didn't install preloader)

    now what I want to do is patch the ios60 so that I can play wiiware and vc games from the sd slot. Is it ok if I just do this with trucha bug restorer? Will I mess my wii up?
     
  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    need to use dop-ios to patch ios60
     
  3. cerberous215
    OP

    Newcomer cerberous215 Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Really? Why is that?
     
  4. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    to play wiiware/vc games off the sd card.
    so you patch ios60 with the trucha bug using dop-ios and your good.
     
  5. odja

    Newcomer odja Advanced Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    89
    Country:
    Poland
    I used DOP and still game don't work from my SD Card. Please tell me which option in DOP i must use. Maybe i something do wrong? I have Preloader maybe that is problem? i patched to follow insteuction:
    Run Dop-IOS v7
    Press right until you see IOS60.
    Press A to select yes for everything.
    Let it install, restart your Wii.
     
  6. Hells Guardian

    Member Hells Guardian GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    1,113
    Country:
    United States
    Have your VC titles been changed in any way after they were installed on the wii? Say for example the Custom nand loader? if they have then they will never work from SD menu. You will have to install a clean and fresh version of the game and then it should work.
     
  7. odja

    Newcomer odja Advanced Member

    Joined:
    Jul 15, 2008
    Messages:
    89
    Country:
    Poland
    Everything working.I need install ios60 patched wad.
     

Share This Page