Pandora DS Flash Card

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Niles, Dec 21, 2010.

Dec 21, 2010

Pandora DS Flash Card by Niles at 9:27 PM (11,394 Views / 0 Likes) 84 replies

  1. Niles
    OP

    Newcomer Niles Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    20
    Country:
    Australia
    Has anyone used one of these flash cards? I bumped into a guy selling them at the local markets. I bought one to give it a try as he says they are the "best" out now. My initial opinion is that they are not better than a DSTWO, but the interface and speed is quite nice. Compatibility seems good, but I need to test quite a bit more.

    Has anyone else come across these yet? www.pandora-ds.com
     


  2. .Chris

    Member .Chris Pffft.

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    2,182
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    looks nice, but never heard of it.

    EDIT: can you post some pictures of what the system menu of this flashcart looks like? it seems to me like is a R4 clone. Note the "_system_" folder and " _DSMENU.DAT file.
     
  3. Stevetry

    Banned Stevetry Most perverted person in GBATEMP

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    1,294
    Location:
    Puertorico
    Country:
    Puerto Rico
    site give me a trojan and the carts seem one of those lame ass carts the fact that they a 3ds picture worrys me
     
  4. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco
    Looks like a new toy for some retards!

    [​IMG]
     
  5. Niles
    OP

    Newcomer Niles Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    20
    Country:
    Australia
    A trojan? I've been there lots, its clean.
     
  6. .Chris

    Member .Chris Pffft.

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    2,182
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    no trojan for me... [​IMG]
     
  7. Niles
    OP

    Newcomer Niles Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    20
    Country:
    Australia
    I'll try to post some pics later. Curious whether its a new card or whether its some form of a clone. As I said, it does work well though.
     
  8. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco
    It claims that it uses a Wood version. If that's true, that shouldn't be a big surprise.
     
  9. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    Clearly an R4 clone, it has Wood R4 up for download on the site.

    EDIT: This may be the interface: [​IMG]

    It talks in the page about "16 channels", which i think it means this.

    EDIT: Oh lovely, the card can directly pirate games. (i.e. download them directly on the device)
     
  10. .Chris

    Member .Chris Pffft.

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    2,182
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    then i was right. also when i tried to download one of the "Homebrew Apps", i tried to extract it, and it asked for a password.
     
  11. .Chris

    Member .Chris Pffft.

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    2,182
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Here's a screenshot of the system files that I just downloaded:

    [​IMG]

    Note the "_DS.MENU.DAT", "_system_" and "__rpg" folders, definitely an R4 clone.
     
  12. Niles
    OP

    Newcomer Niles Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    20
    Country:
    Australia
    I can confirm that is the directory structure of the SD card. I have a copy of it on my desktop. I'll see about getting a picture of the actual interface for you once the kids leave the house (DSi's are xmas presents, so can't bring them out in front of them).

    but if you look in the W4.rar from the site it also contains "akmenu4.nds" what is that?
     
  13. .Chris

    Member .Chris Pffft.

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    2,182
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    okay thanks. and i will try to put this on my R4 in about an hour.

    EDIT: "askmenu4.nds" is for an Acekard. its like the "_DS.MENU.DAT" of an Acekard. (System file.)
     
  14. gamefan5

    Member gamefan5 Kid Icarus Uprising connoiseur

    Joined:
    Aug 29, 2010
    Messages:
    4,839
    Location:
    Somewhere in this Earth
    Country:
    Canada
    Seems kind of shady...
     
  15. caster62003

    Member caster62003 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    111
    Country:
    United States
    Hmm, link I'm going to have to go with R4 clone, which has clearly already been established numerous of other times in this thread [​IMG]

    I'm quite interested to see the UI, only thing I can't find on the site. But why are you going to test it on the kid's DS? Especially when they didn't even open it yet, I think everybody here can wait until the 25th or so, this way your kids won't think they got a pre-used toy, I'd be very angry at my parents if they decided to "test" my new toy before I even got to lay my hands on the packaging.
     
  16. Snailface

    Member Snailface My frothing demand for 3ds homebrew is increasing

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    4,324
    Location:
    Engine Room with Cyan, watching him learn.
    Country:
    Antarctica
    [​IMG]

    Must be a first rate product, just look how carefully they photoshopped that logo(look at white patches in between letters). [​IMG]
    They also claim* their SDHC card supports 64 GBs, so they must be technological geniouses! [​IMG]

    *with cartoon lettering [​IMG]
     
  17. caster62003

    Member caster62003 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Messages:
    111
    Country:
    United States
    **Scratches Head**

    Why do they have to be "tecnological geniouses" to support 64 gig MicroSD HC? You do realize MSDHC can and does go up to 64GB.
     
  18. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    its either an ak2i clone or someone made their own sticker and is selling another companies product. if the new version of wood runs on it then it is probably a wood supported r4 clone. if akaio v1.5 runs on it, its an actel chipped ak2i based clone, probably based on the design acekard sold while ago. there are a few cards that can run both wood and the cracked version of akaio, they are all ak2i actel based designs.

    either way you bought a clone. support for it will be determined by wood. if wood supports it and the card works well, as long as you didn't pay to much for it, juet enjoy it. shots of the pcb would be nice so we could figure out exactly what card this seller is putting his own custom stickers on.

    -another world
     
  19. amaro

    Member amaro GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 7, 2007
    Messages:
    432
    Location:
    S.A.C. Loures - Lisboa
    Country:
    Portugal
    clone of Acecard+ [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  20. kiafazool

    Member kiafazool GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,221
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    this is funny

    but this is definitely better than those 3ds claiming flashcarts like www.acekard3.com
     

Share This Page