1. natinusala

    OP natinusala Win32 error 31 is not an error
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    1,032
    Country:
    France
    Because I'm used to todoist and it's also on my mobile phone ?
     
    lordelan and Centergaming like this.
  2. Natehaxx

    Natehaxx GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    1,137
    Country:
    Eritrea
    Noticed another bug just finished the tekken arcade mode the cut screen of the player went off and the game froze not retroarch , i had this also on driver after the first Mission
     
  3. natinusala

    OP natinusala Win32 error 31 is not an error
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    1,032
    Country:
    France
    Disable threaded video
     
  4. t34p075

    t34p075 Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 4, 2017
    Messages:
    39
    Country:
    United States
    Geez guys cut him some slack. I hate it when someone releases something awesome, then a bunch of people (who haven’t contributed in any meaningful way) jump on and hound them. It’s one thing to ask a question but another entirely to attack their methods. If YOU want it faster, then YOU do it. Geez.

    That said, is there anything you would like help with natinusala? I don’t speak French lol
     
    CuriousTommy and Centergaming like this.
  5. natinusala

    OP natinusala Win32 error 31 is not an error
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    1,032
    Country:
    France
    Any help is appreciated, thank you !
    • Try to build dolphin standalone
    • See why reicast doesn't build, try to fix it
    • See why Threaded Video freezes everything
    If you want guidance on any of those points (how to setup things, how to get started), PM me :)
     
  6. Natehaxx

    Natehaxx GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    1,137
    Country:
    Eritrea
    it was with threaded video disabled
     
  7. natinusala

    OP natinusala Win32 error 31 is not an error
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    1,032
    Country:
    France
    Well then I don't know
     
  8. Nudu

    Nudu Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 18, 2018
    Messages:
    65
    Country:
    Germany
    Is it normal that the switch completely shut down while playing online in splatoon 2 or rocket league AFTER I reboot from linux to stock? I tried it with and without the sd card with the image file
     
  9. natinusala

    OP natinusala Win32 error 31 is not an error
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    1,032
    Country:
    France
    Battery issue, Google it
     
    Centergaming likes this.
  10. Nudu

    Nudu Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 18, 2018
    Messages:
    65
    Country:
    Germany
    ok now i understand thanks!
     
    Last edited: May 28, 2018
  11. Centergaming

    Centergaming GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 17, 2016
    Messages:
    692
    Country:
    United States
    It's a battery issue with Switch Linux and RCM mode. Solution is to unplug and plug back the battery to re-calibrate it. That's why I haven't messed with Switch Linux in a month....

    Edit: This includes Lakka btw
     
    Last edited: May 28, 2018
    Nudu likes this.
  12. seeyew_soon

    seeyew_soon Member
    Newcomer

    Joined:
    May 9, 2018
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    My understanding is that on first boot it expands the storage to fill your SD, then there's a point you need to manually restart the switch and boot into RCM again. I've reflashed a couple of times now, in a few of my attempts the console just hangs for several minutes and I assume it's time to reboot, but nothing. Unfortunately it's late and I don't have it in me to mess with the wire (lost my jig, replacement on the way) to reproduce and get the error tonight, but it hangs at a line starting with "Random0:" and doesn't continue.

    Is it pretty obvious when it's time to reboot after the first boot? For instance does it actually say it's time to reboot, the screen go black, etc?
     
  13. seeyew_soon

    seeyew_soon Member
    Newcomer

    Joined:
    May 9, 2018
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    Plez? was hoping this was an easy question to answer
     
  14. pretend7979

    pretend7979 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 31, 2018
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    Does the line start and end with random?
    Can you take a picture, or provide any more code.
    If that's all the info, sadly I don't know. If there's more, maybe we can figure it out.
     
  15. pretend7979

    pretend7979 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 31, 2018
    Messages:
    37
    Country:
    United States
  16. seeyew_soon

    seeyew_soon Member
    Newcomer

    Joined:
    May 9, 2018
    Messages:
    18
    Country:
    United States
    @pretend7979 point taken, I went ahead and reflashed and tried again, attached is a screenshot of what I'm getting.

    The line above last, "Waiting for root device" probably has more to do with my issue, as if it isn't seeing one or more of the partitions on my SD? In case it matters, I'm flashing to a PNY 32gb SDHC card using Etcher on Win10
     

    Attached Files:

  17. pretend7979

    pretend7979 Member
    Newcomer

    Joined:
    May 31, 2018
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    Yea this seems like either... An issue with the image... So try recompiling everything from ground zero... Or an issue with the SD card. Could try a different one if you have another available.
     
  18. natinusala

    OP natinusala Win32 error 31 is not an error
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    1,032
    Country:
    France
  19. epickid37

    epickid37 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2017
    Messages:
    1,245
    Country:
    United States
    quick question, if my switch is at 100% when i reboot it into RCM, can i charge it back up to 100% before booting back into horizon to avoid battery calibration issues?
     
    lordelan likes this.
  20. natinusala

    OP natinusala Win32 error 31 is not an error
    Member

    Joined:
    Dec 1, 2012
    Messages:
    1,032
    Country:
    France
    No. Yes. I don't know. One sure I know however is that while in RCM your Switch won't charge and drain the battery, so be careful.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Painless, painless, (Windows