No Vulnerable IOS (HackMii) 4.2

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Jran Sakarra, Nov 18, 2009.

Nov 18, 2009
  1. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    Okay I followed the Mode Any Wii 4.2 and below and after it updated I still had HBC and other stuff, but only HBC would run.
    I went to run HackMii using BannerBomb and HBC and I get can NOT continue.
    There is no known vulnerable IOS installed on this Wii.

    Every time I try to try the trucha thing I get a error about -1035.
    Please do not tell me to go to that topic.
    I am getting no help there for a week and most of them say google it.
    I have and Evenything it tells me ends up with the can not downgrade or -1035.
     


  2. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
  3. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    Been there and done that.
    The screen scramble into a mess.
     
  4. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
  5. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    Okay I will try this one.
     
  6. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    Install returned -1
    Installation complete!
    ERROR: Somthing failed. (ret: -1)
    Contune? [A] Yes Cancel
     
  7. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    what IOS are you choosing?
    what firmware are you on?
    how did you get there?
     
  8. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    (2nd Try)

    Installing to Title 00000001-00000024 v3351..
    1...|:
    ES_AddContentStart(0000000100000024, 0) failed: -1017

    Install returned -1
    Installation complete!
    ERROR: Somthing failed. (ret: -1)
    Contune? [A] Yes Cancel


    Posts merged

    I have tried 15, 36, 60, 61, and 70
    4.2
    Get where?
    4.2 by Nintendo Update
    But it left most my HBC and stuff.
    It only kill BootMii and Most my Homebrew does not work.
     
  9. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States

    ok, use bannerbomb to run any title deleter to delete IOS15
    the use bannerbomb to run trucha bug restorer

    and do this
    Warning: Spoilers inside!
     
  10. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
  11. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    Thank You it will let me install it now.
    I appreciate you time to help me.
     
  12. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    *Sigh*
    Exception (DSI) occurred!
    GPR00 00000069 GPR08 00000001 GPR1600000000
    That goes one for a good bit.

    This goes on for ever.
    it let me install bootmii, but not the DVDx.
    And the trucha restorer gives me this when I chose IOS 15 to use to install 36.
     
  13. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    just restart your wii and try again
    code dumps are harmless.
     
  14. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    Can I delete IOS36 and reinstall it as logn as I stay in HBC?
    The one I have ow seems to be the problem.
    The trucha restorer will not work.
     
  15. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    you can but its risky
    much apps use IOS36 as a default IOS

    you can delete is with ATD
    then install IOS36-64-v3351.wad with WAD manager
     
  16. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    Okay I am gonna try that now.
     
  17. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    Shoot!
    >> Installing title... ERROR! (ret = -1035)

    I got that again.
     
  18. xzxero

    Member xzxero ♥bong milk does good for the brain♥

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    3,831
    Location:
    SB
    Country:
    United States
    doing what?
    -1035 means an IOS cannot be downgraded
     
  19. Jran Sakarra
    OP

    Member Jran Sakarra GBAtemp Regular

    Joined:
    May 24, 2008
    Messages:
    197
    Location:
    Somewhere in Kanto
    Country:
    United States
    That was form the Wad Manager tring to install IOS36
     
  20. bazamuffin

    Member bazamuffin RESIDENT DILF

    Joined:
    Feb 1, 2009
    Messages:
    2,036
    Location:
    Shmashmortion Clinic
    Country:
    United Kingdom
    According to an Error list over at Wiihacks.com, error 1035 is corrupt or bad IOS. Try downloading a clean 1 via NUSD
     

Share This Page