Hacking No Vulnerable IOS (HackMii) 4.2

Jran Sakarra

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 24, 2008
Messages
202
Trophies
0
Location
Somewhere in Kanto
XP
330
Country
United States
Okay I followed the Mode Any Wii 4.2 and below and after it updated I still had HBC and other stuff, but only HBC would run.
I went to run HackMii using BannerBomb and HBC and I get can NOT continue.
There is no known vulnerable IOS installed on this Wii.

Every time I try to try the trucha thing I get a error about -1035.
Please do not tell me to go to that topic.
I am getting no help there for a week and most of them say google it.
I have and Evenything it tells me ends up with the can not downgrade or -1035.
 

Jran Sakarra

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 24, 2008
Messages
202
Trophies
0
Location
Somewhere in Kanto
XP
330
Country
United States
(2nd Try)

Installing to Title 00000001-00000024 v3351..
1...|:
ES_AddContentStart(0000000100000024, 0) failed: -1017

Install returned -1
Installation complete!
ERROR: Somthing failed. (ret: -1)
Contune? [A] Yes Cancel


Posts merged

xzxero said:
what IOS are you choosing?
what firmware are you on?
how did you get there?
I have tried 15, 36, 60, 61, and 70
4.2
Get where?
4.2 by Nintendo Update
But it left most my HBC and stuff.
It only kill BootMii and Most my Homebrew does not work.
 

xzxero

♥bong milk does good for the brain♥
Member
Joined
Jul 18, 2008
Messages
3,831
Trophies
0
Age
14
Location
SB
Website
Visit site
XP
332
Country
United States
Jran Sakarra said:
(2nd Try)

Installing to Title 00000001-00000024 v3351..
1...|:
ES_AddContentStart(0000000100000024, 0) failed: -1017

Install returned -1
Installation complete!
ERROR: Somthing failed. (ret: -1)
Contune? [A] Yes Cancel


Posts merged

xzxero said:
what IOS are you choosing?
what firmware are you on?
how did you get there?
I have tried 15, 36, 60, 61, and 70
4.2
Get where?
4.2 by Nintendo Update
But it left most my HBC and stuff.
It only kill BootMii and Most my Homebrew does not work.

ok, use bannerbomb to run any title deleter to delete IOS15
the use bannerbomb to run trucha bug restorer

and do this
Press B to choose No IOS Reload.
Wait till it says Press 1 then press it.
Go to Downgrade IOS15.
Press A to downgrade.
Everytime it says "load IOS from SD" press A.
 

Jran Sakarra

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 24, 2008
Messages
202
Trophies
0
Location
Somewhere in Kanto
XP
330
Country
United States
*Sigh*
Exception (DSI) occurred!
GPR00 00000069 GPR08 00000001 GPR1600000000
That goes one for a good bit.

This goes on for ever.
it let me install bootmii, but not the DVDx.
And the trucha restorer gives me this when I chose IOS 15 to use to install 36.
 

xzxero

♥bong milk does good for the brain♥
Member
Joined
Jul 18, 2008
Messages
3,831
Trophies
0
Age
14
Location
SB
Website
Visit site
XP
332
Country
United States
Jran Sakarra said:
*Sigh*
Exception (DSI) occurred!
GPR00 00000069 GPR08 00000001 GPR1600000000
That goes one for a good bit.

This goes on for ever.
it let me install bootmii, but not the DVDx.
And the trucha restorer gives me this when I chose IOS 15 to use to install 36.
just restart your wii and try again
code dumps are harmless.
 

Jran Sakarra

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 24, 2008
Messages
202
Trophies
0
Location
Somewhere in Kanto
XP
330
Country
United States
xzxero said:
Jran Sakarra said:
*Sigh*
Exception (DSI) occurred!
GPR00 00000069 GPR08 00000001 GPR1600000000
That goes one for a good bit.

This goes on for ever.
it let me install bootmii, but not the DVDx.
And the trucha restorer gives me this when I chose IOS 15 to use to install 36.
just restart your wii and try again
code dumps are harmless.
Can I delete IOS36 and reinstall it as logn as I stay in HBC?
The one I have ow seems to be the problem.
The trucha restorer will not work.
 

xzxero

♥bong milk does good for the brain♥
Member
Joined
Jul 18, 2008
Messages
3,831
Trophies
0
Age
14
Location
SB
Website
Visit site
XP
332
Country
United States
Jran Sakarra said:
xzxero said:
Jran Sakarra said:
*Sigh*
Exception (DSI) occurred!
GPR00 00000069 GPR08 00000001 GPR1600000000
That goes one for a good bit.

This goes on for ever.
it let me install bootmii, but not the DVDx.
And the trucha restorer gives me this when I chose IOS 15 to use to install 36.
just restart your wii and try again
code dumps are harmless.
Can I delete IOS36 and reinstall it as logn as I stay in HBC?
The one I have ow seems to be the problem.
The trucha restorer will not work.
you can but its risky
much apps use IOS36 as a default IOS

you can delete is with ATD
then install IOS36-64-v3351.wad with WAD manager
 

Jran Sakarra

Well-Known Member
OP
Member
Joined
May 24, 2008
Messages
202
Trophies
0
Location
Somewhere in Kanto
XP
330
Country
United States
xzxero said:
Jran Sakarra said:
xzxero said:
Jran Sakarra said:
*Sigh*
Exception (DSI) occurred!
GPR00 00000069 GPR08 00000001 GPR1600000000
That goes one for a good bit.

This goes on for ever.
it let me install bootmii, but not the DVDx.
And the trucha restorer gives me this when I chose IOS 15 to use to install 36.
just restart your wii and try again
code dumps are harmless.
Can I delete IOS36 and reinstall it as logn as I stay in HBC?
The one I have ow seems to be the problem.
The trucha restorer will not work.
you can but its risky
much apps use IOS36 as a default IOS

you can delete is with ATD
then install IOS36-64-v3351.wad with WAD manager
Okay I am gonna try that now.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    SylverReZ @ SylverReZ: Nope. Not into gaming.