.nds files working on dsi?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by N1nt3nd0gam3r, Apr 5, 2009.

Apr 5, 2009
  1. N1nt3nd0gam3r
    OP

    Banned N1nt3nd0gam3r Banned

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    129
    Location:
    Arizona
    Country:
    United States
  2. zachpl

    Newcomer zachpl Advanced Member

    Joined:
    Aug 23, 2007
    Messages:
    59
    Country:
    United States
    With acekard 2i they do. I just got the north american DSi today and it works amazingly [​IMG]
     
  3. Malamear

    Newcomer Malamear Newbie

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    8
    Country:
    United States
    or I have the TTDSi and it works, the original flash cards that came out before the dsi don't work though
     
  4. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    yup...i like the ace kard 2i...works wonders....rythem heaven=best game
     

Share This Page