NBFC Edit ?

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by pionki4568, Dec 22, 2012.

Dec 22, 2012

NBFC Edit ? by pionki4568 at 6:45 AM (765 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. pionki4568
    OP

    Newcomer pionki4568 Member

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    14
    Country:
    Vietnam
    How do i edit nbfc Endo's face in this picture. Thanks for anyone help me !
    [​IMG]
     
  2. pionki4568
    OP

    Newcomer pionki4568 Member

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    14
    Country:
    Vietnam
    Please help me !
     
  3. rastsan

    Member rastsan 8 baller, Death Wizard

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    963
    Location:
    toronto
    Country:
    Canada
    export the image in tinke -
    edit in your favorite image editor - save that new image - then import the new image in tinke (-whisper- with the import button near the button that exported the image)...
    you may need to recompress the files and save the rom after importing and compressing.
     
    pionki4568 likes this.
  4. pionki4568
    OP

    Newcomer pionki4568 Member

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    14
    Country:
    Vietnam
    Thank you very much !
     
  5. pionki4568
    OP

    Newcomer pionki4568 Member

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    14
    Country:
    Vietnam
    But how do i recompress the file ? I don't know how to do it
     
  6. ouioui2003

    Member ouioui2003 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 19, 2012
    Messages:
    205
    Country:
    France
    Select each pac files and click button "Pack"
     
    pionki4568 likes this.
  7. pionki4568
    OP

    Newcomer pionki4568 Member

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    14
    Country:
    Vietnam
    Thanks. But after click pack i view it again and the image i edited by Paint was error ! :unsure:
     
  8. rastsan

    Member rastsan 8 baller, Death Wizard

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    963
    Location:
    toronto
    Country:
    Canada
    did you change the pallette (the colors in the image)? if you did you may need to replace that as well.
     
    pionki4568 likes this.
  9. pionki4568
    OP

    Newcomer pionki4568 Member

    Joined:
    May 27, 2012
    Messages:
    14
    Country:
    Vietnam
    Oh. I used old pallette in that image. But i haven't changed pallette. I'll try...Thanks
     
  10. buyme32
    This message by buyme32 has been removed from public view by GeekyGuy, Dec 28, 2012.
    Dec 28, 2012

Share This Page