My Ext Hard Drive just died

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by 2710, Sep 4, 2010.

Sep 4, 2010

My Ext Hard Drive just died by 2710 at 1:54 PM (812 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. 2710
    OP

    Newcomer 2710 Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United Kingdom
    OK, so my ext hd just died. I have CFG Loader. And I have now got a new Ext HD.

    My question is, do I need to put anyhting on the Ext HD (Apart from the games), coz its been so long since Ive done it. The SD card is still fine, and I used it to install the CFG orignially.

    Thanks!
     
  2. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,542
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    When you still have the config and the loader on your sd card and only the games on your HDD, you will only need to copy the games to the new HDD.
     
  3. 2710
    OP

    Newcomer 2710 Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United Kingdom
    THANK You [​IMG]
     
  4. 2710
    OP

    Newcomer 2710 Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United Kingdom
    It didnt work [​IMG]

    Can you tell me where to locate the CFG on my SD? I think its gone. I used a channel forwarder before, so the channel is still on my wii. But the settings and everything, where are they?

    Thanks

    PS. I probably installed it onto my Ext HD then, I cant remember.
     
  5. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,542
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    [​IMG] Yep, you installed it to your HDD then. Copy the contents from the latest Configurable USB Loader full package to the fat32 parition on your HDD.
     
  6. 2710
    OP

    Newcomer 2710 Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United Kingdom
    Um, ok i got it, but since I got a diff Ext HDD, its asking me to seletc a partition now. I dfont think I selectd a partition before? I dont get this, if I select a partition does that mean I cant use the other partitions?

    I have got 4 partitions, the 1st ones says some stuff, the rest are unused...not sure wut to do T__T

    Thanks
     
  7. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,542
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    You must choose the parition where you have installed the games. You can also change the parition if needed.
     
  8. 2710
    OP

    Newcomer 2710 Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United Kingdom
    My Ext HD is 250GB, if there are 4 partitions then its 63 GB each. What happens when I reach the 63 GB limit? Can I use the other partitions as well.Thanks

    EDIT:

    Nevermind, the one partition has 230GB, lol, Thanks Fix [​IMG]
     
  9. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,542
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    When the 63GB are full, you can add some space from other paritions.
     
  10. 2710
    OP

    Newcomer 2710 Member

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Messages:
    28
    Country:
    United Kingdom
    EDIT:

    Nevermind fixed it!
     

Share This Page