Thread Status:
Not open for further replies.
  1. shashilx

    OP shashilx Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    If I load Mortal Kombat Armageddon with USB Loader I've get black screen after "wii remote/adequate room "? After some googling I've found solution - I need patched IOS249. But after I install IOS249 my SD card won't read in USB Loader [​IMG]
    How can I solve this?
     
  2. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Gambia, The
    You got that totally wrong. In order to play this game with Gamma you need to patch it to use IOS249. You need Waninkoko's IOS Version patcher for this.

    The game is not compatible with the usb loader.
     
  3. bugaveli

    bugaveli Banned
    Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Country:
    United States
    you were supposed to patch th eISO to 249. so who knows what youve screwed up by installing 249, besides patching mka to 249 only gets it working in backuplauncher gamma, patched 249 games wont work n usb loader. so u basically screwed your wii up for no reason
     
  4. TroyTheZombie

    TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    Canada
    Just reinstall cIOS rev10.
     
  5. gibberish

    gibberish GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    247
    Country:
    i couldnt get this to work with usbloader either... bugger
     
  6. dopelogic

    dopelogic Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    Works fine for me. No patching necessary.
     
  7. magic12

    magic12 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 4, 2008
    Messages:
    219
    Country:
    Croatia
    thats because you have modchip or CIOScorp installed
     
  8. wiiv1.5owners3

    wiiv1.5owners3 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    219
    Country:
    United States
    Dopelogic i bet you have a mod chip installed?
    why do mod chip installed people feel the need to brag that a game wortks fine for them read the wiki for softmod it needs to be patched to ios249 same as splinter cell red steel house of dead 2&3 to get house of dead 2 to work.installing ios 249 has not messed your wii dont worry you can use any title deleter to erase this ios but i used it for Gamma 0.3 and all games discs work except 2 majong solitaire and mad world NTSC but mad world Pal worked i have 3.2e
     
  9. wiiv1.5owners3

    wiiv1.5owners3 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    219
    Country:
    United States
    all games that needed ios249 patching do not work on any rev of usbloader as of yet.
     
  10. dopelogic

    dopelogic Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    17
    Country:
    United States
    lol, i do have a chip installed I honestly forgot all about it. I wasn't bragging about anything so chill. Just trying to help.
     
  11. dexter222

    dexter222 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    337
    Country:
    United States
    A chip mod won't have any effect on how games load from the USB loader.

    I have chip mods and still can't run Mortal Kombat from USB loader - the backup plays fine though.
     
  12. shashilx

    OP shashilx Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    22
    Country:
    is there any news for this game and USB Loader? Anyone tried to discover what's wrong?
     
  13. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Gambia, The
    It's well known WHY it does not work.
     
  14. wiiztec

    wiiztec GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    431
    Country:
    United States
    Replace main.dol with mk7.dol with Wiiscrubber then it will work
     
  15. TroyTheZombie

    TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    Canada
    wait wait, you found a way to run MKA from the usb drive? if so, wanna provide a link to this file of yours you mentioned?
     
  16. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Gambia, The
    If that works, then the file IS ON THE DISC.
     
  17. TroyTheZombie

    TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    Canada

    hmm...i'm going to try this quick...see if he is full of crap or not.

    EDIT: Hmm, I don't have it on my drive anymore, so I'll have to rerip it. says it'll be about 30 minutes. I'll let you all know then.
     
  18. oxMUDxo

    oxMUDxo GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    494
    Country:
    United States
    I want to know too.

    WiiPower is no joke tho look at his Posts: 3,106
    I have High hopes!.[​IMG]
     
  19. TroyTheZombie

    TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    Canada
    WiiPower isn't the one who said it.

    wiiztec is.
     
  20. WiiPower

    WiiPower GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Gambia, The
    I only know that this method works for Metroid Prime 1, but removes the menu and with it the ability to select another save and watch your stats and stuff.

    But i thought somebody posted, that the method does not work for MK.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Armageddon, working, Mortal

Thread Status:
Not open for further replies.