Monster Hunter Tri HELP please

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by teleska, Aug 18, 2010.

  1. teleska
    OP

    teleska Advanced Member

    Newcomer
    78
    1
    Jun 16, 2009
    United States
    Ok so I just downloaded waninkoko's rev20b updated it, and put the new Neogamma R9B39 onto my sd card.
    I load up the game and get to create a character or whatever and it freezes with the buzzing noise.

    This is what my system reads as what it is using.


    Cios57Rev20 slot 249


    Pretty sure mine is a 4.2u, and I have downloaded the newest 1.08 orwhatever HBC.



    Any help? remember. Don't be too hard on me. im a n00b.

    I have done some searching and was reading something about BASE of 56 or something? What do I need to do? Do I need to install something else. ?
     
  2. LocoRoco

    LocoRoco GBAtemp Fan

    Member
    320
    3
    Jun 17, 2010
    for that you need to install....ios249rev20 base 56 or 37

    or rev19 base 37

    Load the cios installer again chose ios56 then chose slot 249....try and load the game
     
  3. kanoeyes

    kanoeyes GBAtemp Regular

    Member
    179
    0
    Oct 16, 2008
  4. wyndcrosser

    wyndcrosser GBAtemp Advanced Fan

    Member
    720
    17
    May 28, 2009
    United States
    stay in your own topic Kanoeyes... god.

    softchip runs the game just fine without any issue. Search for that and look into the IOS50fix.wad or something to that affect. It's a modified IOS that should have been installed if you run Gamecube games on your WII, or run games from your WII Menu.

    Wynd
     
  5. mhanger33

    mhanger33 Member

    Newcomer
    12
    0
    Aug 16, 2010
    Hartlepool
    Hi loco
    Do u have a link download for ios249rev20 base 56 or 37

    cheers