Luma, Homebrew and Guide Problems on 11.3

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by Larn, Feb 28, 2017.

  1. Larn
    OP

    Larn Member

    Newcomer
    15
    0
    Feb 21, 2017
    Australia
    hey guys,

    i follow the guide to install Homebrew on 11.3 after i do that with soundhax and try to install "fasthax" i got problems

    [-] Unsupported kernel version.
    [-] k11_exploit feiled!
    wainting for user... press <start> to continue

    i had NO hack install before and would start with it on 11.3 but it doesnt works.

    to soon to try all on 11.3?
     
  2. proflayton123

    proflayton123 Undeclared Shitposter 2.1

    Member
    5,794
    2,160
    Jan 11, 2016
    Japan
    日本
    You can't install A9LH as of this current time, you can only use ARM11 Userland homebrew.
     
  3. Iysz

    Iysz Member

    Newcomer
    11
    4
    Dec 30, 2016
    Gambia, The
    You cant Install cfw/a9lh in 11.3 at this Moment
     
  4. Larn
    OP

    Larn Member

    Newcomer
    15
    0
    Feb 21, 2017
    Australia
    thx, for the fast answer.

    anywhere a news thread about 11.3 hacks? hope it will work soon
     
    Last edited by Larn, Mar 1, 2017
  5. addi33

    addi33 GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,678
    724
    Sep 12, 2016
    Gambia, The
    you can hardmod. when hedge got boot9 you will be good to go.
     
  6. Larn
    OP

    Larn Member

    Newcomer
    15
    0
    Feb 21, 2017
    Australia
    i hacked my old 3ds now. if i have a game .cia and i want to play it in witch folder i have to copy it?

    im on the step to do "Input the key combo given, then select the NANDmin.bin image when prompted by pressing (A)"

    if i do that:

    Selected: [SysNAND Restore (keep a91h)]
    No usable file found
    SysNAND Restore (keep a91h): failed!

    i followed the guide step 4 step... i dont know what i forgot

    Selected: [EmuNAND Restore]
    SD is not formatted for EmuNAND
    EmuNAND Restore: feiled!

    hm..
     
    Last edited by Larn, Mar 1, 2017
  7. Giodude

    Giodude Ruler of Italy

    Member
    GBAtemp Patron
    Giodude is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    3,928
    1,166
    May 17, 2015
    United States
    New York
    Did you make a nand backup?
     
  8. Larn
    OP

    Larn Member

    Newcomer
    15
    0
    Feb 21, 2017
    Australia
    SysNAND backup and now it works but after that step the next problem.. -.-

    if i press the power button the blue light is 1 sec and its out within the SD card, if i put the sd card in its a black screen.

    with select and start i have the luma and hourglass menu. thats all. the normal homescreen is never coming.
     
  9. Majickhat55

    Majickhat55 The Red Woman

    Member
    3,891
    1,812
    Mar 28, 2016
    United States
    Asshai
    Redownload Luma and replace the arm9loaderhax.bin on your SD card.
     
  10. Giodude

    Giodude Ruler of Italy

    Member
    GBAtemp Patron
    Giodude is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    3,928
    1,166
    May 17, 2015
    United States
    New York
    You set luma to load sysnand correct?