Load game, get white screen

Discussion in 'Acekard' started by pokemongirl, Sep 7, 2010.

Sep 7, 2010
  1. pokemongirl
    OP

    Newcomer pokemongirl Newbie

    Joined:
    Sep 3, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    The game is the patched version of TMGS1plus. I don't know if it's just that game that doesn't work( haven't downloaded any others) or if it's my kernal version(it's the latest offical version on ackard 2.com)my ds is a ds lite, can someone help? ( please pm me your replys please. [​IMG] I hope I get help.....
     
  2. macgeek417

    Member macgeek417 妁眼のシャナ

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    563
    Country:
    United States
    1: Use better English...
    2: 'akard 2.com' isn't a website. If you mean you downloaded it from acekard.com, that is outdated. Otherwise, it's a clone and is useless. Use AKAIO, found at: http://akaio.net/
    3: What the heck is 'TMGS2plus'?
    4: lrn2spellcheck
     
  3. SgtThom

    Member SgtThom GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    129
    Country:
    United States

    Telling people to use spell check is helpful?
     
  4. CookiesMilk

    Member CookiesMilk GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 27, 2010
    Messages:
    253
    Country:
    Malaysia
    LOL. SgyThom you're flaming him isn't it?
     
  5. Phoenix Goddess

    Member Phoenix Goddess The Ninja's Protégée

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    3,810
    Location:
    Away from civilization.
    Country:
    United States
    That isn't flaming.
     

Share This Page