LMP-ng + 16gb micro sd = fail ?

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Kano-Okami, Aug 2, 2009.

Aug 2, 2009
  1. Kano-Okami
    OP

    Newcomer Kano-Okami Newbie

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    8
    Location:
    Florida, USA
    Country:
    United States
    Not exactly sure if this is the right place for a troubleshoot... but here I go

    I recently received an A-DATA 16GB Micro SDHC Class 6 Flash Card, for more content on my DS, and use it with my TopToy [real] flashcart and for some reason, LMP-ng (both stand alone and alpha w skin selection) will hang ( stop loading indefinitely) at the part where it's suppose to load text on the screen.

    The border and graphics load, but for some reason, the text and part where the song selection and other menus do not load. I've used the TTDS cart before with other lower sd cards (4gb & 8gb) with LMP-ng and there was no problem, so I assume the problem is with the SD card, not the flash card, TTDS.
    So I present a few questions.

    1. Is there a way to fix this without downgrading back to a lower SD card (A work-around, like different loader)?
    2. Is it a problem with my SD card (being either 16gb or a Class 6)?
    3. Could it be my format? It's still factory set (assuming FAT)?
    4. Are there any other music players for the DS that use all songs on the card for random play? Just got Moonshell 2.05, but would still like to fix up LMP-ng

    Any help would be greatly appreciated.
     
  2. Da-Bomb1

    Member Da-Bomb1 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 19, 2009
    Messages:
    795
    Location:
    BC, Canada
    Country:
    Canada
    You should just use moonshell...don't think LMP-ng has been updated in ages.
     
  3. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    I think LMP-ng is abandoned :/
     
  4. fgghjjkll

    Member fgghjjkll GBATemp MegaMan

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Messages:
    2,038
    Country:
    Australia
    isnt lmp-ng that ipod clone or something that came default with my acekard2 fw?
     
  5. DanTheManMS

    Member DanTheManMS aka Ricochet Otter

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,325
    Location:
    Georgia
    Country:
    United States
    You could try reformatting the card and seeing if that helps. Otherwise I've got no idea what's wrong.
     
  6. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    It is indeed [​IMG]
     

Share This Page