Lego City Undercover Out of Bounds Glitch

Discussion in 'Wii U - Hacking & Backup Loaders' started by Idroy, Apr 15, 2013.

Apr 15, 2013
  1. Idroy
    OP

    Newcomer Idroy Member

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Netherlands


    Maybe for future WiiU hacking? :)
     
  2. winmaster

    Newcomer winmaster Weird Kid Who Still Plays Pokemon

    Joined:
    Jul 7, 2011
    Messages:
    44
    Location:
    Here
    Country:
    United States
    Nice find, but I doubt it will be useful for Wii U hacking. A glitch and a potential exploit are two very different things.

    Now, if you could make the game crash in a predictable way, then you'd possibly have a potential starting point (but still a long way from a full hack.)
     
    TotalInsanity4 likes this.
  3. Ericthegreat

    Member Ericthegreat Not New Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    1,764
    Location:
    Vana'diel
    Country:
    United States
    You can go out of bounds in pretty much any crappy game, I used to like to do it on purpose. Doesn't really lead to hacks, can be fun to mess with tho.



    (800th post :P)
     
    TotalInsanity4 likes this.
  4. ShadowSoldier

    Member ShadowSoldier GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 8, 2009
    Messages:
    9,383
    Country:
    Canada
    High hopes much? -__-
     
  5. KiiWii

    Member KiiWii GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    3,167
    Country:
    United Kingdom
    Lego games have supplied countless exploits in the past... would be uber ironic if they still can allow code execution on WiiU due to glitchy coding or whatever the reasons were for wii lego indy/batman etc.
     
  6. Bladexdsl

    Member Bladexdsl ZOMG my posts...it's over 9000!!!

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    14,347
    Location:
    Queensland
    Country:
    Australia
    well that would be great since i have this now :P
     
  7. Mnecraft368

    Member Mnecraft368 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 8, 2015
    Messages:
    458
    Country:
    United Kingdom
    i found a out of bounds glitch and it crashed my game. Any chance for anything there? (Sound loop, game froze, gamepad hold power shuts of gamepad only.)
     
  8. DarkFlare69

    Member DarkFlare69 GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Dec 8, 2014
    Messages:
    4,132
    Location:
    Chicago
    Country:
    United States
    way to bump a thread

    probably not, exploits dont come so easy.
     
  9. Mnecraft368

    Member Mnecraft368 GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 8, 2015
    Messages:
    458
    Country:
    United Kingdom
    Didnt think so. (No im not a noob the posts spam threads asking for exploits, for people who are i have a message... DONT BE STUPID.)
     

Share This Page