1. DaniPoo

    DaniPoo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 2, 2013
    Messages:
    666
    Country:
    Ishiiruka crashes whenever I try to go fullscreen or resize window :( any solution for this?
     
  2. bebo2019

    bebo2019 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 4, 2019
    Messages:
    7
    Country:
    Egypt
    can we install wine on it and then install any exe windows programs?
    OR can we install Windows os on the switch?
     
  3. Halo69

    Halo69 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 6, 2019
    Messages:
    57
    Country:
    United States
    Im on l4t 3.0.0 i installed qjoypad to map the joycons.
    I ran qjoypad --notray in terminal and the controller icon shows up, i click on it and it opens up but when i click on anything qjoypad closes and i get (segmentation fault (core dumped) what that means? 20200314_165000.jpg
     
  4. quandeptrai

    quandeptrai Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 27, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Vietnam
    Same issue, anyone can help? :(
     
  5. enderer

    enderer GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 19, 2015
    Messages:
    222
    Country:
    United States
    remove .txt from file and move this file to usr/share/X11/xorg.conf.d (do it with sudo mv) and reboot or logout and login.
    The mappings are as follow: Left click mouse is B , Right click is A, L and R control volume, ZR and ZL control brightness, Screenshot button enables or disables mouse mode , Home button is Escape, Plus button is enter, Minus button is back.
    (copied from discord)
     

    Attached Files:

    quandeptrai likes this.
  6. quandeptrai

    quandeptrai Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 27, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Vietnam
    Big thanks! The problem is solved.
     
  7. hipmp5

    hipmp5 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 24, 2018
    Messages:
    64
    Country:
    Qatar
    Today i tried for the first time this installation but every time i try to install something i got this: Could not resolve turul.canonical.com and i can't even ping that website.
     
  8. DavidHayes

    DavidHayes Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Friday
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Has anyone gotten zram working? The command 'modinfo zram' returns 'modinfo: ERROR: Module zram not found.'
     
  9. falcorr

    falcorr Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 26, 2019
    Messages:
    54
    Country:
    Australia
    There's no longer a deb file, rather a tar.gz. Can't manage to install it.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Applcation, Install, Ubuntu