Kingdom Hearts 358/2 Days Multiplayer Problem

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by shadowboy460, Jan 10, 2010.

  1. shadowboy460
    OP

    Newcomer shadowboy460 Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    9
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia
    I've got KH days (U) rom and when i play with ppl with the real game (cartridge) they don't detect me and they can't join my hosted games, but when i play with other ppl with the rom they detect me.


    Can somebody please tell the solution

    If it helps the ppl with the real game is an English (Australian) Version of the cartridge (E)

    And i dont think the region is the problem because when i play mario kart ds (U) rom with a (E) real cartridge it works

    Thanks guys
     
  2. Fluto

    Member Fluto A potato in disguise

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    1,273
    Location:
    The Moon
    Country:
    Australia
    ... thinking ... thats happened to me before with playing scriblenauts that's a new game but i also played mario kart with the original and it worked ... maybe its a...a... new security thing that we haven't noticed ?
     
  3. shadowboy460
    OP

    Newcomer shadowboy460 Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    9
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia
    Probably, because i am ...i admit... a KH freak and my friends all have the real version and i have like 20 levels above them..i really gotta figure this out, if somebody comes up with a patch or fix or some kind of helpfull response, please shout out...

    [​IMG] Thanks Guys

    Posts merged

    Hay your from melbourne im in sydney
     
  4. Sergiyakun

    Newcomer Sergiyakun Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    45
    Location:
    Miami Florida
    Country:
    United States

    How is Dissidia. The controls to me are super lame but played the demo. Is the final release different? TIA
     
  5. shadowboy460
    OP

    Newcomer shadowboy460 Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    9
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia

    I patched it, I've got an R4 (original official) SDHC and it works fine. But i heard you don't even need to patch it if you use YSmenu
     
  6. shadowboy460
    OP

    Newcomer shadowboy460 Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    9
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia

    This is the only thread i have made on this topic so it seems many ppl arent fussed or havent tried this yet
     
  7. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Download a clean ROM and use YSmenu.
     
  8. shadowboy460
    OP

    Newcomer shadowboy460 Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    9
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia

    What to get multiplayer to work or just get the game to work?
     
  9. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    It might fix the multiplayer. Patching games breaks Wifi/Local Wifi support sometimes.
     
  10. shadowboy460
    OP

    Newcomer shadowboy460 Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    9
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia

    Could you try please i will
     
  11. Kurobon

    Newcomer Kurobon Member

    Joined:
    Jan 5, 2010
    Messages:
    47
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    Could be because of the release he's using a rom and his friends use an [E] cartridge. different regions that could be the problem, find the [E] rom and maybe that will fix it?
     
  12. shadowboy460
    OP

    Newcomer shadowboy460 Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    9
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia


    Don't think thats the problem because i have got Mario Kart (E) Real cartrige and (U) rom and they play together just fine
     
  13. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    That could actually be the problem try the US rom. And download YSMenu like I told you too. I can't try since no one that I know has the KH game.
     
  14. Dark Blade

    Member Dark Blade Flippin' Insane

    Joined:
    Dec 11, 2009
    Messages:
    673
    Location:
    Inside a Pokeball.
    Country:
    United Kingdom
    Don't have ANY cheats on or activated and it will work.
     
  15. rockmanmegaman

    Newcomer rockmanmegaman Advanced Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    51
    Location:
    Australia
    Country:
    China
    It's the diffeeent region that is causing the problem, just get the USA version.

    Note: Not all game is like mario kart ds, the reason why Mario Kart DS supports other region, because Mario Kart is like Animal where you can play wifi and challenge different country, Kingdom Hearts don't have this feature and so supporting other region is not needed since they inteded you to buy the game in your coutnry instead of downloading.
     
  16. Japandaman

    Newcomer Japandaman Newbie

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    6
    Country:
    Australia
    If you're such a big KH freak, like I am, then just buy the game. Problem fixed.
     
  17. shadowboy460
    OP

    Newcomer shadowboy460 Newbie

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    9
    Location:
    Sydney
    Country:
    Australia
    Um Im sorry was that supposed to be an insult?
     

Share This Page